loader
menu

CIUTAT

Comença l'operació marxandatge dels Jocs del 2017

El Circ Ciutat dimarts, 28 de juny de 2016

El compte enrere més simbòlic de qualsevol gran esdeveniment acostuma a activar-se en el darrer any. El proper dijous 30 de juny faltarà exactament un any perquè s'inaugurin els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Diversos productes oficials dels Jocs del 2017. Foto: Tarragona 2017

L’organització farà coincidir aquesta data amb la posada a la venda dels productes oficials i de tot el marxandatge referent als Jocs. S'obrirà un Punt d’Informació i venda de productes oficials dels Jocs Mediterranis, que estarà ubicat a la Rambla Nova de Tarragona, prop del Teatre Tarragona.

A partir d’ara, i de manera permanent fins a la finalització de l’esdeveniment, aquest espai serà el punt on trobar tota la informació relativa a Tarragona 2017, així com un dels espais on poder adquirir productes oficials dels Jocs i de la mascota Tarracvs, com samarretes, bosses, ulleres, tasses o peluixos. L’horari d’obertura del punt d’informació serà de 10 a 13.30h i de 17 a 20.30h, de dilluns a dissabte.

Punt d'atenció als voluntaris

L'espai, pretén ser l’epicentre informatiu dels Jocs a la ciutat de Tarragona, també serà el punt d’atenció a l’equip de voluntaris dels Jocs, des d’on s’orientarà i es donarà informació a qualsevol persona que vulgui inscriure’s a la borsa de voluntariat. En aquest cas l’horari d’atenció als voluntaris serà de 18 a 20h de dilluns a divendres i els dissabtes de 11 a 13h i de 18 a 20h.

La inauguració del Punt d'Informació dels Jocs tindrà lloc dijous al matí. L’activitat a la tarda estarà centrada en els més petits. De 18 a 19h, Tarracvs, la mascota dels Jocs estarà present al nou espai perquè qui vulgui, sigui gran o petit, s'hi faci fotos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar