loader
menu

CIUTAT

El personal d'infermeria dels CAP Tàrraco i Jaume I aparcarà de franc quan atenguin una urgència

El Circ Ciutat dimarts, 28 de juny de 2016

Els infermers i infermeres dels centres d'atenció primària Tàrraco i Jaume I de Tarragona no hauran de pagar per aparcar quan realitzin una atenció a domicili urgent. La mesura, sol·licitada des de fa alguns dies des de diferents col·lectius de l'àmbit sanitari i amb el suport de la CUP, s'aplicarà finalment a partir del divendres 1 de juliol quan entraran en funcionament les targetes d’exempció de pagament per al personal d'infermeria dels CAP tarragonins gestionats per l’Institut Català de la Salut.

Col·lectius sanitaris i la CUP de TGN, en una roda de premsa per sol·licitar targetes d'aparcament a TGN. Foto: CUP

L’empresa Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) distribuïrà 10 targetes: cinc per al CAP Jaume I i les altres cinc per al CAP Tàrraco, que s’hauran de mostrar a la part frontal del vehicle perquè siguin reconegudes pels agents de mobilitat i que eximiran del pagament a les zones d’aparcament regulades a aquest equip de professionals quan realitzin una atenció domiciliària urgent.

Les targetes sempre seran repartides pel cap de torn de cada Centre d’Atenció Primària i seran retornades un cop acabada la jornada laboral, amb l’objectiu d’assegurar-ne l’ús exclusiu per motius professionals.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar