loader
menu

CIUTAT

El comerç de les comarques de TGN apropa la seva realitat a la Generalitat

El Circ Ciutat dimarts, 28 de juny de 2016

Una representació de la nova junta directiva de la Confederació d’Empresaris de Comerç i Serveis de les Comarques de Tarragona (CECOSECT) ha visitat al Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, el tarragoní Joan Aregio.

Foto: Avanti Comunicació

La delegació tarragonina, encapçalada pel president de la CECOSECT, Ferran Milà, ha explicat de primera mà a Aregio totes aquelles accions que estan previstes a curt i mig termini, activitats adreçades a dinamitzar i impulsar el comerç de proximitat de l’àrea del camp de Tarragona.

A la reunió també hi era present la Directora General de Comerç del govern català, Muntsa Vilalta, a més d’altres membres de la confederació de comerç tarragonina que aglutina a 25 entitats i associacions de botiguers i comerciants. S’han desplaçat fins a Barcelona el vicepresident de Botiguers de Tarragona, Carles Legaz; el president de Botiguers de Reus, Alfred Pitarch; i el secretari de l’Associació de Comerciants i Empresaris de La Selva del Camp, Marcel Folch.

Precisament en aquest municipi, a La Selva del Camp, es farà el proper 22 d’octubre la Diada del Comerç del Camp de Tarragona, una nit especial en la que cada associació de comerç lliurarà els guardons als seus associats i on s’entregaran els premis Rafel Tatay. Ara mateix, la junta de la Confederació de Comerç que lidera Ferran Milà esta immersa ens diversos projectes d’una magnitud important per donar al teixit comercial un paper molt més important en el territori. En breu, l’organització donarà a conèixer algunes de les seves línies de treball.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar