loader
menu

CIUTAT

El Serrallo engalana les seves fonts

El Circ Ciutat dimecres, 29 de juny de 2016

El barri del Serrallo llueix més que mai. Coincidint amb el tret de sortida de les festes de Sant Pere, es va inaugurar la remodelació de les fonts d’aigua, ubicades al carrer de Trafalgar del barri mariner.

Foto: Autoritat Portuària de TGN

Les actuacions de remodelació i renovació de les fonts, dutes a terme pel Port de Tarragona s’han executat durant dos mesos. Aquesta actuació, sumada a la remodelació de l’edifici de l’antic Pòsit de Pescadors, que s’inaugurarà a mitjan juliol, conforma una nova millora a la imatge del passeig del Serrallo.

Les fonts del Serrallo han estat i són una icona del passeig mariner de Tarragona, i la seva remodelació va aixecar l’interès de centenars de persones que es van apropar al Serrallo per veure-ho en directe.

L’acte va anar precedit del pregó que donava el tret de sortida a les festes de Sant Pere, i es va completar amb l’estrena de l’espectacle visual de llums i d’aigua que oferiran els brolladors.

A la inauguració hi van assistir l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el president del Port, Josep Andreu; el president de la Confraria de Pescadors, Esteve Ortiz, i el president de l’Associació de Veïns del Serrallo, Ferran Diago.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar