loader
menu

CIUTAT

TV3 i Teledeporte emetran en directe la cerimònia d'inauguració dels Jocs del 2017

El Circ Ciutat dijous, 30 de juny de 2016

Els Jocs del 2017 han sortit al carrer, i s'hi quedaran durant tot un any, just el temps que falta perquè comenci l'esdeveniment. La Fundació Tarragona 2017 ha instal·lat un punt d'informació al tram de la Rambla Nova més pròxim al Balcó, i que alhora també serà la botiga oficial dels Jocs.

El COE referma la seva voluntat de tirar endavant els Jocs en una carta signada conjuntament amb Ballesteros. La Fundació 2017 obre un punt d'informació a la Rambla, on s'hi ha instal·lat un compte enrere fins el 30 de juny de l'any que ve.

El producte estrella, la mascota Tarracvs, ha protagonitzat la posada en marxa d'un cronòmetre que marca el compte enrere per al 30 de juny de 2017, dia d'inici dels Jocs amb la cerimònia d'inauguració.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

La inauguració, en directe per TV3 i Teledeporte

La cerimònia d'inauguració dels Jocs s'emetrà en directe per TV3 i també per Teledeporte. Ara fa uns mesos, la Fundació 2017 va signar un conveni amb RTVE per la cobertura de l'esdeveniment, i en els propers dies en signarà un altre amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Fonts de la Fundació han confirmat al Circ que la gala d'obertura dels Jocs s'emetrà finalment pel primer canal de Televisió de Catalunya, i no per Esports 3, on sí hi tindrà una programació diària.

"Aquest esdeveniment no el pararà ningú"

Acostumats a respondre qüestions sobre la incertesa financera que acompanya els Jocs, des de la Fundació 2017 han tornat a tancar files. "Quan hi ha voluntat per part de totes les administracions, aquest esdeveniment no el pararà ningú", ha defensat el coordinador general dels Jocs, Javier Villamayor, en companyia de Tarracvs i de la regidora d'Esports, Maribel Negueruela.

El regidor tarragoní no s'ha pronunciat sobre què passarà a finals de juliol, data assenyalada per l'alcalde Ballesteros per mirar d'aconseguir més inversions de l'Estat. Ha recordat que amb els últims 3ME compromesos pel Govern estatal (durant la campanya del 26J) "farem possible la piscina olímpica". Villamayor ha exhibit múscul quan s'ha referit a les infraestructures i ha instat els tarragonins a que agafin el bus fins a Campclar per comprovar els canvis i les obres que s'hi estan fent.

Sobre el pressupost operatiu dels Jocs, fixat en uns 20ME, Villamayor ha admès que ara mateix compten amb uns 12-12,5 milions, i ha insistit que durant els propers mesos se'n tancaran més. Un dels pròxims podria ser amb l'empresa que proporcionarà els vehicles oficials als Jocs. De la resta, res: "Als nostres amics no els fem ultimàtums".

El COE, bolcat amb els Jocs

Al cap d'unes hores, la Fundació 2017 ha enviat una carta signada per l'alcalde Ballesteros i també pel president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, amb data d'avui, 30 de juny, en la qual refermen la seva voluntat de tirar endavant els Jocs i asseguren que "les dues institucions recolzem indiscutiblement el projecte i estem absolutament bolcats en la seva realització". Ha vingut a respondre, però sense fer-ho explícitament, a una informació apareguda al digital Viu a Fons Tarragona, en què s'assegurava que l'assemblea del COE havia aprovat renunciar als Jocs.

(trobareu la carta adjunta al final de la notícia)

La mascota Tarracvs, per 10 euros

El nou espai ubicat a la Rambla pretén ser el punt de referència on trobar tota la informació relativa als Jocs, així com un dels llocs on poder adquirir els productes oficials, com ara samarretes, bosses, ulleres, tasses o peluixos.

Per exemple, la mascota Tarracvs surt al preu de 10 euros. Aquest espai, situat al primer tram de la Rambla Nova, proper al Teatre Tarragona, també serà el punt d’atenció als voluntaris dels Jocs, des d’on s’orientarà i es donarà informació a qualsevol persona que vulgui inscriure’s a la borsa de voluntariat.


Documents

Carta Ballesteros-Blanco


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar