loader
menu

CIUTAT

TGN posa en marxa una campanya per millorar la recollida selectiva a l'àrea de Llevant

El Circ Ciutat divendres, 01 de juliol de 2016

Tarragona posa en marxa el dilluns 4 de juliol una nova campanya de comunicació i sensibilització per a la millora de la recollida selectiva dels envasos, vidre, paper i cartró als barris de Llevant de la ciutat. La campanya té una durada de dos mesos, juliol i agost, durant els quals un equip format per sis educadors ambientals visitaran més de 3.000 habitatges d'aquesta zona del terme municipal.

Foto: circdetarragona.com

Es realitzaran visites porta a porta a tots els domicilis, s' informarà sobre com s’ha de realitzar la correcta recollida selectiva dels envasos, vidre, paper i cartró i s' explicaran els beneficis ambientals i econòmics de portar-ho a terme.

Amb la finalitat d’arribar al màxim nombre de llars visitades es realitzaran dues visites per habitatge alternant entre matí i tarda. En cas que no s’hi hagi trobat a ningú es deixarà una nota informativa a la bústia informant el ciutadà de com pot aconseguir el seu kit de reciclatge i la informació corresponent. Durant les visites repartiran un kit de reciclatge per habitatge, un fullet informatiu i un imant per la nevera i aprofitaran per resoldre els possibles dubtes i preguntes de la ciutadania.

La campanya s’emmarca en la iniciativa de l’Ajuntament de Tarragona d’apropar els beneficis de la recollida selectiva a tota la ciutat. En anys anteriors l’equip d’educadors/es ambientals ja va informar al centre, al nord i als barris de Ponent de Tarragona.

L'activitat està coordinada pel Departament de Neteja Pública de l’Ajuntament de Tarragona i està subvencionada per Ecoembes i Ecovidrio, en el marc dels convenis de col·laboració entre aquestes i l’Agència de Residus de Catalunya. L’empresa Limonium, que va guanyar el concurs, serà l’encarregada d’executar-la.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar