loader
menu

CIUTAT

La bandera blava oneja en quatre platges de TGN

El Circ Ciutat divendres, 01 de juliol de 2016

Quatre platges de TGN tornen a lluir la bandera blava aquest estiu. Les platges de la Móra i Arrabassada la tenen des de principis dels noranta. Pel que fa a la platja Savinosa, la bandera blava hi oneja des de l’any 2010. La darrera platja tarragonina a incorporar-se va ser la de Tamarit, l’any 2012.

Foto: Mauri

La Bandera Blava és un guardó a la qualitat ambiental i els seus objectius són elevar el grau de consciència ciutadana i el grau d'intervenció sobre la qualitat de l'entorn de les platges. També realitza el control de la qualitat de les aigües de bany requerida per la Directiva Comunitària (76/169/CEE, de 12/8/75).

La consellera de Medi Ambient de TGN, Ivana Martínez, destaca que el manteniment d’aquest reconeixement europeu és un garantia de la qualitat de les nostres platges i posen en valor la tasca feta per buscar l’equilibri entre l’ús del recurs natural i el respecte de l'entorn.

El distintiu de les Banderes Blaves l'atorga l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) de la FEE (Fundació d'Educació Ambiental), en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya. Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, la informació i l'educació ambiental, els serveis i les instal·lacions, i al mateix temps exigeix per a les platges una qualitat de l'aigua excel·lent.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar