loader
menu

CIUTAT

Mor el conegut traumatòleg tarragoní Jordi Recasens i Robert

El Circ Ciutat diumenge, 03 de juliol de 2016

El món sanitari de les comarques de Tarragona ha perdut a un dels seus referents en el camp de la traumatologia. El doctor Jordi Recasens i Robert va morir el passat divendres 1 de juliol a Tarragona a la primerenca edat de 60 anys després d'una llarga malaltia.

Jordi Recasens. Foto: Xarxa Santa Tecla

El treball de Recasens és altament conegut dins de l'àmbit sanitari, sobretot pel seu alt grau d'especialització en tot allò referent a la cirurgia de la mà, camp en el qual era considerat una eminència. Fins a la seva malaltia Recasens exercia de Cap de Servei de Traumatologia de la Xarxa de Santa Tecla i al seu torn era coordinador de la Unitat Funcional de Traumatologia de TGN Salut Aliança Estratègica. També va ser president de l'Acadèmia de les Ciències Mèdiques de Tarragona (ACMT) i director mèdic de l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona.

Es va formar en la seva joventut a Joan XXIII, completant el seu aprenentatge a Anglaterra (Manchester). Va treballar també a l'Hospital de la Creu Roja prèviament a la seva incorporació a l'Hospital de Santa Tecla, on va desenvolupar la resta de la seva carrera.

La pèrdua de Recasens ha estat un dur cop per a molts professionals sanitaris de les nostres comarques que durant la seva dilatada carrera han tingut l'oportunitat de treballar al seu costat. Per sobre de la seva vàlua professional, tots aquells que el coneixien destaquen la seva qualitat humana, generositat i personalitat perfeccionista, ja fos amb els seus projectes personals com ajudant els seus companys i companyes.

Recasens deixa un important llegat de coneixement i de metodologia de treball a Tarragona i, especialment, a la Xarxa de Santa Tecla, organització que vol agrair públicament la seva generositat en l'esforç personal, la seva excel·lent qualitat professional i la seva capacitat innata per millorar el funcionament de l'entitat. Des de la Xarxa de Santa Tecla ens sumem al dolor de la família de Jordi Recasens.

DEP


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar