loader
menu

CIUTAT

Joaquim Nolla presidirà el Col·legi de Farmacèutics de TGN durant quatre anys més

El Circ Ciutat diumenge, 03 de juliol de 2016

El passat dijous 30 de juny va tenir lloc la presa de possessió de la nova Junta de Govern del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT), que continuarà encapçalada per Joaquim Nolla, després que el passat 30 de maig es va proclamar electa la seva candidatura, renovant així el seu càrrec de president del COFT que ostenta des del 2012. Nolla en serà el president i la vicepresidència és per al farmacèutic de Móra la Nova Antonio Veciana.

Imatge dels membres de la nova junta de govern del COFT. Foto: COFT

“El nostre objectiu és fer un col·legi útil per als col·legiats i per a la població en general a la qual ens devem, des de la perspectiva que entre tots fem i som col·legi, en definitiva, que tots sumem”, manifesta Joaquim Nolla, president del COFT.

“Des del Col·legi continuarem apostant pels serveis de salut cap a la població, amb el programa d’intercanvi de xeringues, la detecció precoç per infecció de VIH, el programa d’educació sanitària a la gent gran, els consells de salut, la col·laboració amb el banc de la llet materna, la xarxa de famílies cuidadores, el banc de sang i teixits, el banc de medicaments, farmacèutics Mundi, etc., demostrant el nostre compromís amb la societat”, conclou Nolla.

La Junta de Govern

Vicepresident: Antonio Veciana Nogués.

Secretari: Jordi Blanch Pastor.

Tresorer: Jaume Fullana Galofré.

Vocal 1: Èlia Esteve Seró.

Vocal 2: Àngels Dronda Ayza.

Vocal 3: Tània Piqué Calafell.

Vocal 4: Palmira Jolonch Santasusagna.

Vocal 5: Vicent Perpiñà Fortea.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar