loader
menu

CIUTAT

DOW s'obre als empleats i a les seves famílies

El Circ Ciutat dimecres, 06 de juliol de 2016

El Complex Industrial de Dow a Tarragona ha obert les seves portes a més de 800 empleats i familiars en dos tandes de jornades de portes obertes dedicades a l’element que la Companya considera més important, aquell sense el qual no podria marcar la diferencia i que, sens dubte, no es troba a la taula periòdica: l’Element Humà.

Fotos: DOW Tarragona

Fotos: DOW Tarragona

Fotos: DOW Tarragona

Fotos: DOW Tarragona

Els ambaixadors per excel·lència de Dow, els seus empleats, han tingut la oportunitat de mostrar als seus familiars cóm és Dow per dins. Han vist les seves plantes, observat les seves àrees de control, tocat els seus productes i descobert la multitud d’aplicacions que aquests generen. Tal és la seva envergadura, que Dow està present en el 90% dels productes del dia a dia, ja sigui en l’agricultura i els aliments, en els edificis i la construcció, l’electrònica, l’oci, la medicina i la sanitat, els articles per a la llar i la cura personal, l’industria, el gas i el petroli o en els plàstics i el transport.

Han sigut els propis empleats els que han fet de guies per als seus familiars en una visita a tot el Complex Sud, que ha inclòs els Centres Globals d’Excel·lència en Investigació i Desenvolupament de Plàstics i Aigua, les Plantes d’Alta Pressió, de Poliols i Poliglicols, i de Solució; a més del recorregut pel Complex Nord que compren les plantes del Cracker i Octè.

Amb la màxima prioritària de la Seguretat s’han vist de prop tots els productes, processos i solucions que Dow aporta a la resolució dels problemes més urgents, com és la escassetat d’aigua o la falta de menjar, a través de les seves innovacions i tecnologies capdavanteres. Resoldre aquests reptes i liderar el canvi cap a una societat cada cop millor, forma part dels Objectius de Sostenibilitat que la pròpia Companyia s’ha marcat per a 2025, fent seu el compromís amb la química sostenible. Aquest missatge ha estat molt unit al de conscienciació sobre els múltiples beneficis del plàstic i la importància del seu correcte reciclatge.

Aquestes jornades també han comptat amb un espai d’entreteniment per a grans i petits, en el que han pogut divertir-se i fer-se fotografies en un photocall participant en un concurs d’Instagram que Dow ha dissenyat per a la ocasió. La Companyia considera important que els seus principals ambaixadors estiguin informats per mitjà de les noves tecnologies de les noticies, missatges i esdeveniments que desenvolupa, a través dels seus canals de Facebook i Twitter de Dow Tarragona i Dow Ibérica.

Finalment, empleats i familiars s’han pogut endur a casa un record de Dow: un producte final fet amb la tecnologia de la Companyia.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar