loader
menu

CIUTAT

El principal sindicat de la Guàrdia Urbana de TGN denuncia que els fallen les comunicacions

El Circ Ciutat dimecres, 06 de juliol de 2016

El principal sindicat de la Guàrdia Urbana de Tarragona ha tornat a denunciar la precarització amb que treballen els agents des que va entrar en funcionament la nova caserna, ara fa un parell d'anys. Principalment pel que fa al sistema de comunicacions.

Foto: Ajuntament de Tarragona

"Ja fa dos anys que estem esperant que es resolgui però el problema persisteix, estem parlant de la comunicació de les patrulles policials amb la nostra central de Guàrdia Urbana, així com el propi enllaç entre els agents. Es un tema que cal resoldre, ja que afecta directament a la seguretat de tots els agents", indica el sindicat en un comunicat.

En la nota de queixa feta pública, el sindicat, també majoritari dins de la resta de funcionaris, critica obertament la gestió de l'equip de govern, en mans ara del segon Tinent d'Alcalde, Pau Pérez, que va rellevar Carles Castillo com a màxim responsable polític de la policia municipal tarragonina ara fa un any.

"Volem manifestar la nostra sorpresa i decepció", assegura el sindicat, en relació a la informació enviada des de l'Ajuntament el passat 22 de juny, en la qual informava, entre d'altres aspectes, que havien millorat les comunicacions entre els agents amb nous elements de tecnologia.

A més dels problemes per comunicar-se de manera efectiva i àgil, ASEMIT també denuncia problemes de climatització a l'interior de la caserna. Es queixen de que han de patir temperatures superiors a 30 graus.

El comunicat

"Des del sindicat ASEMIT de l’Ajuntament de Tarragona volem manifestar la nostra sorpresa i decepció per les declaracions als medis de comunicació que fa l’equip de govern sobre temes que afecten a la Guàrdia Urbana de Tarragona.

El passat dia 22 de juny va sortir a la premsa que el tema de les comunicacions estava resolt, s’ha denunciat reiterades vegades a les reunions encarregades de tractar aquest tema, però la solució no arriba.

Ja fa dos anys que estem esperant que es resolgui però el problema persisteix, estem parlant de la comunicació de les patrulles policials amb la nostra central de Guàrdia Urbana, així com el propi enllaç entre els agents. Es un tema que cal resoldre, ja que afecta directament a la seguretat de tots els agents.

Altres temes que es van comentar era la climatització dels vestuaris, tampoc esta resolt, es produeixen temperatures superiors als 30º en el seu interior.

Demanem a l’equip de govern que al fer declaracions a la premsa es faci des del rigor que calen en aquestes qüestions de seguretat, fins que el tema estigui resolt i no fer anuncis de propaganda.

Estem a 6 de juliol de 2016, i les comunicacions continuen sense funcionar correctament, tot i que ja farà dos anys que estem a la nova Comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Es vital pels agents de servei, per la seva seguretat i la de la resta de la ciutadania, que les comunicacions funcionin d’una vegada de manera satisfactòria."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar