loader
menu

CIUTAT

La Cambra de TGN posa en valor les seves estratègies en comerç exterior

El Circ Ciutat dimecres, 06 de juliol de 2016

La Cambra de Tarragona ha presentat una eina en format digital que pretén posar en valor les estratègies en matèria de comerç exterior i oferir l’experiència de la Corporació tarragonina. Es tracta de la “Guia de l'Exportador 2016”, destinada tant als qui desitgen obrir-se a nous mercats com als qui encara no han pres la decisió de sortir a fora.

Foto: Cambra de Comerç de Tarragona

La guia incideix, especialment, en els mercats de l'Àfrica Subsahariana, on la Cambra és capdavantera i referent per a l'empresa espanyola (val a dir que les missions de la Cambra de Tarragona abasten el 95 per cent del territori africà visitat pel conjunt de les cambres espanyoles).

En aquesta edició s’hi ha incorporat un monogràfic sobre els països de l'Àfrica de l'Est, amb bona estabilitat política i econòmica i grans oportunitats de negoci.

A més, també s’hi inclouen les participacions d'autoritats i professionals d'Etiòpia, Kènia, Uganda, Ruanda i Moçambic, que aporten una valuosa informació de primera mà d'aquells mercats. La guia, fins i tot, recull els serveis de valor afegit que la Cambra de Tarragona ofereix a les empreses interessades en el mercats internacionals.

Com a novetat, i per contribuir al fet que les empreses puguin treure una major rendibilitat de les seves accions comercials, s’ofereix un nou servei d'acompanyament en destinació, amb professionals establerts a Costa d'Ivori, Ghana i Nigèria.

Visita a 20 països i 4 missions a punt

La presentació ha servit també per fer balanç del que ha estat l’activitat internacional de la Cambra de Tarragona en els primers sis mesos que es pot resumir en la visita a 20 països (17 a Àfrica i tres a Àsia), la participació de 75 empreses i la realització de 1.250 contactes comercials.

D’aquí a final d’any s’organitzaran quatre missions empresarials més. Al setembre a Reunió, Maurici i Madagascar. Dues missions a l’octubre, la primera a Libèria, Serra Lleona i Guinea i la segona a Kènia, Ruanda i Tanzània. I al novembre República del Congo, Gabon i la República Democràtica del Congo.

La Guia de l’Exportador 2016 ha estat elaborada per la Cambra de Tarragona amb el suport de CaixaBank, DHL, Arola, Port de Tarragona, Protego, Viatges Berga, Asesa i Novocargo.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar