loader
menu

CIUTAT

Una maleta abandonada davant de l'edifici del Ministeri de Defensa fa saltar les alarmes a TGN

El Circ Ciutat dimecres, 06 de juliol de 2016

Tarda d'ensurt al centre de Tarragona. Una maleta abandonada davant de l'edifici del Ministeri de Defensa, ubicat a la Rambla Vella, ha fet saltar totes les alarmes. Cap a les vuit del vespre, una patrulla de la Guàrdia Urbana ha començat tallant de manera fulgurant el carrer Girona, i poc després, també s'han tancat els accessos a tot el carrer, des de davant de Comte de Rius fins a la rotonda de l'Imperial Tàrraco.

Foto: Lídia Alberich

Foto: Xavi Inglés

Foto: Xavi Inglés

Foto: Xavi Inglés

Foto: Xavi Inglés

El carrer havia quedat tallat al trànsit i els curiosos augmentaven a mesura que passaven els minuts.

Fins als lloc dels fets s'han desplaçat agents de l'Àrea de Desactivació d'Artefactes Explosius TEDAX, dels Mossos, qui han procedit a analitzar l'objecte. La imatge de la Rambla Vella buida ha sacsejat la ciutat per la incertesa i la celeritat dels fets.

Abans de les 9 del vespre, s'ha descartat que la maleta portés a dins algun artefacte explosiu i de que es tractés de cap amenaça, possiblement terrorista, com inicialment es podia témer. A continuació s'ha desmuntat el cordó policial i l'avinguda ha recuperat la normalitat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar