loader
menu

CIUTAT

El barri del Port enceta una nova etapa de lideratge veïnal

El Circ Ciutat dijous, 07 de juliol de 2016

L'Associació de Veïns del Port ha renovat recentment la junta directiva després de la mort del que fou president durant més de 20 anys, José Ruiz, el passat mes de març. La fins ara vicepresidenta Rosa Puig ha ascendit al càrrec de presidenta mentre que Ramón Vargas ha entrat com a vicepresident.

Foto: AV del Port de Tarragona.

Entre les vocalies es mantenen la de Gent Gran amb Isabel Núñez, Carnaval amb Carmen Datoli, Publicitat amb Toni Raimo, Ajuda i suport amb Luis Jodar, i Dolores Caparrós es manté de secretària.

S'estrena la vocalia de joventut

Entre les noves incorporacions destaca l'entrada a la Junta del fill de l'anterior president, Paco Ruiz, i el periodista Adrià Recasens que renova la seva tasca com a cap de comunicació. Conjuntament amb l'entrada de Mari Carmen Puig, tots tres s'encarregaran de l'Àrea de Cultura i Festes a més de Juventud, nova vocalia que l'associació crea per donar acollida al grup 'Joves del Port' que fins ara s'havia començat a formar impulsant activitats al barri, amb un grup de joves amb ganes de fer i engegar idees, iniciatives i propostes diverses, i en el que hi tenen cabuda joves majors de 18 anys de la Part Baixa.

Aquesta àrea gestionada per tots tres engloba tres vocalies de les que cadascun es titular d'una, i servirà per vetllar i mantenir actiu el barri amb propostes, actes i activitats diverses durant tot l'any, així com les colles dels Gegants del Port i Cucafera de Tarragona, que formen part de l'ent veïnal i de les que Ruiz seguirà com a cap de colla.

Altres incorporacions són les de Carmen Portillo en Urbanisme, Begoña Fernández en Seguretat Vial i veïnal, i Mercedes Canóvanas en Neteja i Medi Ambient.

Nova etapa

La renovada junta inicia una nova etapa amb ganes i il·lusió per seguir mantenint el llegat de Ruiz al barri. Actualment el primer dels reptes pels quals estan treballant conjuntament és l'organització de le Festes del Barri del Port 2016 que arribaran l'últim cap de setmana de juliol.

Entre les línies de treball, a més d'atendre els reclams, necessitats i problemes del veïnat, encaminats a millorar les condicions i l'estat del barri tant en neteja com urbanisme i seguretat, la nova A.V.V del Port impulsarà noves propostes dirigides a la gent gran i també al públic jove i petit del barri. En aquest sentit es contemplen idees com tallers, formació, teatre o esport, formar una batucada, esbarjo, etc. i incentivar i establir lligams amb el teixit comercial del barri, entre altres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar