loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Les ONG'S tarragonines, en xarxa

Joan Castell Cultura i patrimoni divendres, 08 de juliol de 2016

ONGenXarxa (www.ongenxarxa.org) és el fill del tarragoní Josep Alcoceba. Es tracta d'una pionera iniciativa social. Neix amb l'objectiu de mostrar la feina de les Organitzacions del Camp de Tarragona, però també disposa d'un calendari com agenda social.

La plataforma pretén donar a conèixer "totes les ONG de casa nostra, amb diferents entrevistes als caps visibles. La motivació és la d'escoltar, difondre la seva experiència i sobretot aprendre de tots els projectes de cooperació que es duen a terme des del nostre territori", ens explica Josep Alcoceba, un tarragoní estudiant del Postgrau de Cooperació Internacional i Innovació Social de la URV.

ONGenXarxa inclou un calendari en comú, "on es poden visualitzar totes les activitats que les ONG realitzen. A més, també trobem un Blog. Un altaveu de les pròpies entitats per explicar les seves experiències i les campanyes.

Acostumem a sentir que les bones idees surten amb els amics i una bona cervesa de per mig. I En aquest cas és cert. "La idea neix fent una cervesa amb un amic que té la idea de crear un blog esportiu per donar veu a les entitats esportives més enllà del Nàstic. "

Però ONGenXarxa també neix a partir d'un punt de frustració. "Una companya em comentava la seva frustració al veure que hi havia dues entitats en tant sols set quilòmetres de distància que estaven treballant en el mateix projecte, però sense conèixer-se mútuament".

Clica AQUÍ per veure un vídeo d'ONG en xarxa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar