loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Nova proposta del Sunset Festival: música en directe i futbol

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 08 de juliol de 2016

Després de l'èxit de convocatòria del concert inaugural a càrrec de Lluís Gavaldà & Trau i de l'espectacular primera màster class esportiva de dimarts passat, l'amfiteatre de Port Tarraco es reactiva el proper diumenge a les 19,30 hores amb les versions magistrals de Zapping Trio , un grup ben conegut a Tarragona que ja ha creuat la barrera dels 600 concerts. Zapping -sota elèctric, guitarra elèctrica, bateria i 3 veus- és garantia d'un so impecable en el tribut als grans temes de la història del pop i del rock, des dels clàssics als més actuals.

El grup Zapping Trio. Foto: Sunset Festival

El grup Zapping Trio. Foto: Sunset Festival

Encara que l'hora habitual dels concerts és a les 20 hores, aquest diumenge el concert s'avança mitja hora perquè els aficionats al futbol tinguin temps de gaudir de la final de l'Eurocopa 2016 (21 hores). Tant el restaurant La Marina com Harbour Club de Port Tarraco, habilitaran pantalles per poder seguir aquest esdeveniment esportiu.

Port Tarraco Sunset Festival és un programa d'oci, esport i cultura que es prolongarà fins a principis de setembre a l'amfiteatre de la marina amb el repte d'atraure fins aquest magnífic espai urbà a tota la ciutadania.

En total, se celebraran 16 actes agrupats en dies 'temàtics': els dimarts hi haurà classes esportives guiades, els divendres arts escèniques, i els diumenges música en viu. El primer divendres d'agost i de setembre està prevista la projecció de cinema a l'aire lliure.

Consulta tota la programació del Sunset Festival de Port Tarraco al circdelacultura.com.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar