loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Una exposició fotogràfica mostra la realitat social del barri de Sant Salvador

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 13 de juliol de 2016

L'associació cultural Bandera Negra, ubicada al barri tarragoní de Sant Salvador, en mostrarà el seu dia a dia a través d'imatges. El projecte, "Sant Salvador cara B" consisteix en la realització d'una exposició fotogràfica que reflecteixi la realitat social del barri, després de vuit anys de crisi econòmica. El barri, que actualment celebra el cinquanta aniversari del seu naixement, ha estat un dels més castigats d'aquest període.

L'objectiu principal de Bandera Negra, el lema de la qual és 'induir a la resistència a través de la cultura, és promoure pensament crític a través de l'expressió artística. "Volem que aquest projecte sigui un espai obert a tota la comunitat , i que sigui la pròpia gent la que de la seva visió del seu entorn."

De les fotos rebudes es farà una selecció que es podran veure en una exposició a l'espai Kesse i al Centre Cívic del barri. Les dates de sortides fotogràfiques, a les quals Bandera Negra anima a la població a participar seran : dissabte 16 de juliol, dissabte 6 d'agost, i dissabte 27 d'agost. L'hora serà a les 11:00 i el lloc la plaça de l'església del barri.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar