loader
menu

CIUTAT

La Floresta no entra en els plans de l'Ajuntament

El Circ Ciutat dilluns, 11 de juliol de 2016

Fa gairebé un any que es va despendre part del mur del Camp de Futbol Municipal de La Floresta i tot i la reclamació dels veïns i veïnes per arranjar-ho i el perill que suposa pels usuaris, el mur continua igual i o pitjor. “No entenem com, després d’un any, l’equip de govern encara no ha reparat ni substituït aquest mur”, ha denunciat la regidora de Convergència a Tarragona, Cristina Guzmán, qui, en nom del seu partit, ja ha sol·licitat "que es col·loqui una tanca de protecció per impedir-hi l’accés”.

Aquest tros del mur del camp de fubol municipal de la Floresta es troba així des de fa quasi un any. Foto: Convergència

Són algunes de les denúncies que ha fet públiques el grup de Convergència a l'Ajuntament de Tarragona. Els convergents han acusat de “passotisme” a l’equip de govern del PSC i PP (la nota de Convergència no menciona Unió) davant les reivindicacions històriques dels veïns i veïnes de La Floresta. “L’equip de govern ha fet cas omís a les seves demandes, actuacions encaminades a millorar l’espai públic del barri”, ha manifestat la regidora Guzmán.

Fruit de converses amb els mateixos veïns del barri, els convergents reiteren que una de les llargues reivindicacions dels veïns i veïnes de La Floresta és la reparació i el manteniment del local social, el centre del que disposen totes les entitats del barri per a la realització d’activitats. “La situació en què es troben algunes de les sales és lamentable i perillosa”, ha assenyalat Guzmán, que ha apuntat que hi ha portes tan corcades que ja no es poden ni obrir. “L’equipament pateix humitats, la instal·lació elèctrica està en molt mal estat i diverses parts del sostre estan trenades o amb esquerdes”, ha explicat

Una altra de les històriques reclamacions de la Floresta és la dignificació de diverses zones verdes, sobretot les ubicades al costat de l’escola de La Floresta. “Estan molt brutes i plenes d’excrements de gossos”, ha explicat Guzmán, que ha assenyalat que fa molts anys que els veïns i veïnes demanen més manteniment i el seu tancament perimetral per evitar l’entrada dels animals. “També fa molts de temps que es reclama la millora del parc de davant del local social.

“La reubicació dels contenidors soterrats col·locats just davant la porta de l’escola, pintar els passos de zebra que gairebé no s’aprecien i posar fi a la manca d’il·luminació de diverses zones del barri, són altres de les demanes de La Floresta a les quals l’equip de govern continua fent cas omís”, ha lamentat la Consellera de CiU, que també ha recordat que fa molts anys que el barri reclama la creació d’una pista d’esbarjo per a joves. “Actualment han de jugar a la plaça amb la conseqüent molèstia dels veïns i la possible denúncia de la Guàrdia Urbana”, ha apuntat Guzmán.

Per tot plegat, des de Convergència han exigit a l’equip de govern que posi fi a aquesta actitud reiterada “d’absolut passotisme”, escolti als veïns i veïnes de La Floresta i respongui a les seves demandes. “Reclamen actuacions que no requereixen cap gran inversió, és qüestió de voluntat política”, ha conclòs Guzmán.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar