loader
menu

CIUTAT

Nova convocatòria de beques de FP al Complex Industrial de Repsol

El Circ Ciutat dimarts, 12 de juliol de 2016

Fundación Repsol, en col·laboració amb els complexos industrials de Repsol i Petronor, llança una nova convocatòria de beques per a alumnes de Formació Professional. En el curs 2016-2017, es concediran un total de 100 ajuts que els interessats podran sol·licitar des de l'1 de juliol a través del web becasfp.fundacionrepsol.com.

Una imatge dels treballs durant una parada de Repsol. Foto: Repsol

Aquest programa de beques de Formació Professional (FP) és una iniciativa de Fundación Repsol, en col·laboració amb els complexos industrials de Repsol i Petronor, amb l'objectiu de promoure i facilitar l'FP com una opció educativa, millorant així la capacitat d'ocupabilitat dels joves.

En total es concediran 100 beques, de les quals 25 es destinen per a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i 75, per als Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), amb una quantia de 800 euros cadascuna. Aquests ajuts van dirigits a estudiants que cursin els seus estudis d'FP en centres educatius situats a diferents entorns.

Una vintena d'ajuts a Tarragona

En concret, per a Tarragona es convoquen un total de 20 ajuts (5 per a CFGM i 15 per a CFGS), per a estudiants matriculats a centres educatius de Tarragona, Reus, Valls i Vila-seca.

Per primera vegada, els alumnes interessats podran realitzar les seves inscripcions a través del web becasfp.fundacionrepsol.com. El termini per a la presentació de sol·licituds està obert des de l'1 de juliol fins al 30 de setembre del 2016.

Una altra de les novetats d'aquesta edició és l'ampliació de les famílies professionals, tot podent accedir a les beques aquells alumnes que cursin estudis de Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior de les següents àrees: Electricitat/Electrònica, Fabricació mecànica, Instal·lacions i manteniment, Edificació i obra civil, Energia i aigua, Química, Informàtica i comunicacions, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Sanitat i Seguretat i medi ambient.

A més, en línia amb el compromís de Fundación Repsol, Repsol i Petronor amb la integració social i laboral de les persones amb capacitats diferents, es reserva un 5% de les beques per a estudiants amb una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%.

Des de la seva posada en marxa, el programa de beques d'FP ha beneficiat més de 50 alumnes de l'entorn del Complex Industrial de Tarragona.

Més informació a: becasfp.fundacionrepsol.com


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar