loader
menu

CIUTAT

La sanitat de TGN aporta més de 200 quilos de productes al Banc dels Aliments

El Circ Ciutat dimecres, 13 de juliol de 2016

Els tres proveïdors sanitaris de Tarragona (ICS, Xarxa Tecla i GiPSS) han col·laborat activament en la campanya del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. En total, s’han recollit 217 quilos d’aliments, prioritzant els més necessaris i recomanats, com la llet, l’oli i les conserves de peix; i d’altres com llegums, arròs i galetes.

Foto: Banc dels Aliments de TGN

Tots els productes s’han lliurat al centre de distribució d’Aliments que Càritas té al barri de Sant Salvador i a l’Associació Joventut i Vida que gestiona el menjador social del barri de Bonavista. L’entitat ofereix diàriament una mitjana de 190 àpats a persones que arriben derivades des dels Serveis Socials.

Al llarg del mes de juny, treballadors i usuaris dels centres públics de salut han realitzat les seves aportacions als següents centres sanitaris de la ciutat: Hospital Joan XXIII, Hospital Sociosanitari Francolí, Hospital Sant Pau i Santa Tecla, Residència Santa Tecla Ponent, CAP Llevant, CAP Tàrraco, CAP Sant Salvador, CAP Jaume I, CAP Torreforta, CAP Bonavista, CAP Sant Pere i Sant Pau i CAP Rambla Nova.

Les entitats receptores i els proveïdors sanitaris agraïm sincerament la participació i col·laboració dels ciutadans que ha fet possible recollir a la ciutat de Tarragona 217 quilos d’aliments, que contribuiran a que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària durant l’estiu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar