loader
menu

CIUTAT

TGN tindrà una cafeteria amb ambientació de Corea del Nord

El Circ Ciutat dimecres, 13 de juliol de 2016

La 'relació' entre Corea del Nord i Tarragona continua. A finals de mes, a la Part Baixa de la ciutat s'obrirà una cafeteria amb ambientació nordcoreana, la primera de tot Occident. Estarà ubicada al carrer Rebolledo i s'anomenarà Pyongyang Cafe. S'hi trobaran més de 15 varietats de tè, cafès, i cerveses de diferents països del sud-est asiàtic.

Foto: facebook

Foto: facebook

L'encarregat de fer córrer la notícia ha estat el peculiar i singular Alejandro Cao de Benós, el tarragoní resident a Vespella de Gaià que s'autoproclama ambaixador del règim nord coreà a Occident, que ho ha penjat en el seu mur de facebook i que poc després ha recollit Tarragonadiari. A Cao de Benós, tot just fa uns dies l'havien detingut, i posteriorment havia quedat alliberat, per pressumpte tràfic d'armes.

La inauguració tindrà lloc el proper 30 de juliol, en un acte en què també es farà promoció del turisme a Corea del Nord. Cao de Benós és el president de l'Associació d'Amics de Corea del Nord (KFA), la seu de la qual també s'ha traslladat a la Part Baixa de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar