loader
menu

CIUTAT

La Cursa Nocturna del Seguici allarga el recorregut

El Circ Ciutat dijous, 14 de juliol de 2016

El proper dissabte 6 d'agost se celebra la V Cursa Nocturna del Seguici, que organitzen la Mulassa de Tarragona i Athletic Track, i que està emmarcada en els actes previs de les festes de Sant Magí de Tarragona. La cursa, de caire popular, s'iniciarà a les 21:15h, des de la plaça de la Font. El recorregut, d'uns 5 quilòmetres, serà uns 200 metres més llarg que el de l'any passat, tot i que es mantindrà l'arribada al Pla de la Seu.

Foto: Mulassa de Tarragona

Totes les entitats del Seguici Popular de la ciutat que aportin més de cinc corredors a l'esdeveniment rebran un obsequi. D'altra banda, amb la voluntat de què tothom que ho vulgui hi pugui participar, la Mulassa ha preparat dos entrenaments previs a la cursa, els dimecres 27 de juliol i 3 d'agost, a les 21h, que sortiran des de les escales de l'Ajuntament de Tarragona.

L'acte, com és habitual, també té un vessant solidari. Després de col·laborar, en edicions passades, amb el Banc d'Aliments, AFANOC Tarragona i l'Escola Solc, enguany l'organització ha decidit aportar un granet de sorra, amb l'ingrés de les inscripcions de la cursa, al Club Vaixell.

Tal com ja ha succeït anys anteriors, la jornada començarà amb un seguit d'activitats pensades per als més petits, i a les 20:15h es donarà el tret de sortida a les curses infantils, en les quals podran participar nens nascuts entre els anys 2005 i 2012. Finalitzada la cursa nocturna, també se celebrarà la segona edició de la festa post-cursa, que amenitzaran altra vegada els mulassers a la Sala El Cau (Trinquet Vell, 2) a partir de les dotze de la nit.

Les inscripcions de la cursa ja es poden formalitzar presencialment a la tenda Bikila (Av. Francesc Macià, 5), o des del web Athletic Events (www.athleticevents.net). Les inscripcions online es tancaran el 3 d'agost a les 22 hores. El preu de la inscripció a la cursa nocturna serà d'11 euros fins al 20 de juliol, i a partir del 21 de juliol augmentarà als 13 euros. Per altra banda, les curses infantils tenen un preu simbòlic de 2 euros. Els corredors que s'apuntin en nom d'una associació del Seguici cal que ho especifiquin en el moment de complimentar la inscripció. També és recomanable que el dia de la cursa vinguin amb algun element identificatiu (samarreta, mocador, etc.) de la colla que representen.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar