loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament ajorna la implantació del got multiús per a les festes

El Circ Ciutat divendres, 15 de juliol de 2016

L'Ajuntament de Tarragona implantarà el got multiús per a festes a partir de l'any que ve. La idea inicial, però, era posar-ho en marxa durant les festes de Santa Tecla d'enguany, encara que des de les regidories de Neteja Pública i Festes han acordat ajornar la proposta per a més endavant després de les reunions mantingudes els mesos de juny i juliol amb els principals responsables dels bars de la Part Alta que disposen de barra per festes, lloc on s’anava a engegar la campanya.

Imatge de brutícia a la Part Alta, molta de la qual són gots d'un sol ús. Foto: circdetarragona.com

“Hi havia aspectes logístics a millorar, i que no es podien complir per falta de temps per a la festa major d’enguany”, ha valorat la regdora de Neteja Pública, Ivana Martínez.

D'aquesta manera, el procés continua en marxa i durant el tercer trimestre es rependran les reunions per tal de dur a terme la implantació del got ecològic, i poder-lo posar en marxa al llarg del 2017. Aquesta iniciativa, fruit de l’exemple tan positiu d’altres poblacions i d’entitats de la ciutat que ja fa temps que ho duen a terme, “és un pas important a favor de la neteja de l’espai públic, de la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, que comporta la reducció de residus entre un 60-80% en esdeveniments d’aquests tipus”, ha destacat Martínez.

La responsable de Neteja Pública de l’Ajuntament avança que només a la plaça de la Font després d'un dels actes de Santa Tecla “es poden arribar a recollir 300.000 gots d'un sol ús i per tan una xifra important”, “amb un cost aproximat de 500€ per nit”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar