loader
menu

CIUTAT

El ple de TGN debatrà sobre la falta d'aparcament per a la platja Llarga

El Circ Ciutat dissabte, 16 de juliol de 2016

La mobilitat al voltant de la platja Llarga i la falta d'aparcament serà un temes de debat al proper plenari de l'Ajuntament de Tarragona. La Mare Terra Fundació Mediterrània ha registrat una moció per instar l'Ajuntament de TGN a que habiliti una petita part de la Ciutat Residencial com a pàrquing per als ciutadans durant l’estiu.

Una imatge de la Ciutat Residencial i de Repòs. Foto: cedida

Es demana a l'equip de govern tarragoní que insti la Generalitat a que posi a disposició de la ciutadania un petit espai ubicat a la Ciutat de Repòs i Vacances de Tarragona. L’entitat ambiental ha requerit als grups municipals que assumeixin la petició en el ple del 22 de juliol. De moment, les formacions del PSC i de Ciutadans ja han confirmat a la fundació que es mostren favorables a allò que es demana a la moció.

Dos acords possibles

Segons s’explica al document (trobareu adjunt al final de la notícia), es posen sobre la taula dos acords. D'una banda, habilitar un espai a la Ciutat de Repòs perquè durant els mesos d’estiu els usuaris de la Platja Llarga puguin estacionar els seus vehicles, i aprofitar, d'aquesta manera, la passarel·la que creua l'N-340 que connectar la Residencial i l'entrada a la platja.

I de l'altra, que es posi a disposició de TGN un petit immoble amb la intenció de posar en marxa el Centre d’Interpretació del Litoral, que serà un espai d’ús comú per a les entitats i els ciutadans en general, i que també servirà com a centre d’informació per als usuaris de les platges i els turistes.

Mediterrània ho defensa així: “Són dues mesures fàcils d’implementar, amb un cost econòmic molt baix, i de caràcter provisional, de manera que no afectarien a l’ús futur que es vulgui donar a la Ciutat de Repòs. I, el més important, tindrien un impacte molt positiu per als tarragonins i tarragonines”. La moció també esmenta que “tot i no ser una competència directa de l’Ajuntament de Tarragona, aquest hauria de fer la màxima pressió política per tal que la Generalitat desencalli la situació”.

El president de la fundació, Ángel Juárez, ha justificat així la presentació de la moció: “És una llàstima tenir un espai privilegiat com és la Ciutat Residencial totalment paralitzat i deteriorant-se més i més a cada dia que passa. És de sentit comú que la Generalitat obri les seves portes a la ciutadania”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar