loader
menu

CIUTAT

Intent de segrest virtual al barri de Sant Pere i Sant Pau

El Circ Ciutat divendres, 15 de juliol de 2016

Un matrimoni de Tarragona va ser víctima d'un intent de segrest virtual. Els fets van passar el dijous 14 de juliol, cap a les sis de la tarda, al barri de Sant Pere i Sant Pau, quan el marit de la parella va rebre una trucada al mòbil on asseguraven que havien segrestat a la seva filla i que si no pagaven 10.000 euros "le pegarían dos tiros".

Foto: tenemostubar.com

Foto: cedida

Alguns tarragonins veïns del barri tarragoní ja ho van denunciar a les xarxes ahir al vespre, on explicaven que les víctimes de l'intent de segrest virtual van ser dues persones d'uns seixanta anys, i que fins i tot van arribar a pagar 170 euros a algú com a avançament per als pressumptes segrestadors. Amb aquests diners, les instruccions haurien estat acudir a un locutori, i des d'allí fer un ingrès en un número de compte, principalment a través de Western Union, segons han explicat els Mossos. L'entitat bancària on va passar tot està ubicada al costat del conegut bar Los Hermanos.

Fonts dels Mossos han confimat al Circ la temptativa, o si més no, l'intent de segrest, però en cap cas ni es va consumar el segrest ni tampoc es va pagar cap quantitat per avançat, com sí asseguren alguns tarragonins a les xarxes.

Des de la Policia Autonòmica han explicat que van tenir coneixement dels fets just quan s'estaven produint, i que van aconseguir contactar amb les persones que estaven a punt de ser estafades. "Les víctimes ja estaven al caixer, però els vam dir que no paguessin, i que hi enviàvem una patrulla perquè estiguessin tranquils. Ha estat una temptativa d'extorsió simulant un segrest", han relatat els Mossos.

En les darreres setmanes, fruit de l'augment dels casos d'intent de segrest virtual, els Mossos van iniciar la campanya "No paguis, denuncia".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar