loader
menu

CIUTAT

El Serrallo recupera el Teatre del Pòsit de Pescadors

El Circ Ciutat dissabte, 16 de juliol de 2016

El barri del Serrallo torna a estar d'estrena, i els seus veïns d'enhorabona. Més d’un centenar de persones van participar el passat divendres en l’acte d’inauguració de l’espai teatre a l’antic edifici del Pòsit de Pescadors. L'Autoritat Portuària de TGN ha dut a terme una reforma integral d’aquest antic edifici ubicat al barri mariner i ha posat a disposició dels veïns de la ciutat un dels seus espais més icònics, l'espai Teatre.

Una imatge del nou espai teatre de l'edifici del Pòsit de Pescadors de TGN. Foto: Autoritat Portuària de TGN

Ubicat a la primera planta, s’ha recuperat aquest espai configurant-lo com una sala d’actes polivalent, mantenint l’essència de l’antic teatre, amb capacitat per a més d’un centenar de persones. El nou teatre podrà ser escenari d’obres de teatre, actes festius i exposicions.

D’altra banda, la reforma de l’edifici també integra la planta baixa que compta amb un local amb ús per a restaurant (adjudicat a l'empresa cambrilenca Pòsit S.L.) , i que obrirà les portes aquest setembre. I a la segona planta, on s’adapten espais d’oficines per a ús de l'Autoritat Portuària (APT) per l’àrea de gestió Port- Ciutat, i que estaran finalitzats a finals d’enguany.

En el seu discurs, el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, va explicar com l’any 2011 l’Autoritat Portuària de Tarragona va adquirir aquest edifici amb la voluntat de rehabilitar-lo i recuperar una de les icones del Serrallo: “És un projecte per a tornar a posar en valor aquest espai, en especial el teatre, tan important per als veïns i veïnes del Serrallo”.

El teatre també s’ha pensat com un espai polivalent, tal com es demostra amb l’exposició del fotògraf tarragoní Pep Escoda, i que també hi tenen cabuda les arts escèniques. Segons l'APT, un espai pensat per al Serrallo, però també per la resta de la ciutat i amb una especial sensibilitat al món amateur.

Finalment, Josep Andreu ha agraït el treball de l’equip tècnic de l’Autoritat Portuària de Tarragona, així com també de l’arquitecte del projecte, Xavier Climent.

Portes obertes per a conèixer l’espai teatre

A partir de demà i fins el 31 de juliol, des de les 19 a les 21 hores, s’organitzen jornades de portes obertes a l’espai teatre de l’antic edifici, per tots els qui vulguin conèixer aquest nou espai.SE


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar