loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets de TGN descarreguen a Altafulla el primer 4d9f de la temporada

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 17 de juliol de 2016

La Diada de les Cultures d'Alfulla es va iniciar amb la tradicional entrada dels pilars caminant dels Castellers d’Altafulla, els Xiquets de Tarragona, dels Castellers de Vilafranca i de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a la plaça del Pou d'Altafulla. L'absència d'ambulàncies va fer que la diada arranqués una hora i mitja més tard.

Fotos: Elo Ruiz

Fotos: Elo Ruiz

Fotos: Elo Ruiz

L'actuació dels Xiquets de Tarragona va començar amb un 3d8 descarregat que va pujar sòlid, estable i amb tranquil.litat; un castell que torna a agafar unes mides que ajudaran a pujar-lo amb confiança de cara a properes actuacions.

En segona ronda els matalasser van afrontar el castell més difícil de la jornada, portant a plaça el primer 4d9f descarregat de la temporada. Un castell que va pujar nerviós i que va caldre treballar en tot moment. És el primer castell de 9 que els de la camisa ratllada descarreguen enguany.

El cap de colla, Josep Maria Solé, assenyala que “l'actuació ha servit per donar confiança i optimisme a la colla després d'unes setmanes difícils i irregulars” i apunta “que la colla ha lluitat per descarregar el primer castell de 9 de la temporada. Amb el 4d9f s’obren les portes als propers reptes que segueixen intactes”.

En tercera ronda, els tarragonins van lluir un 2d8f que es va descarregar amb tranquil.litat, mantenint unes bones mides i una estructura ferma.

L'actuació va seguir el següent ordre:

Castellers d'Altafulla: 3d7, 4d7, 2d7 i pd5c.

Xiquets de Tarragona: 3d8, 4d9f, 2d8 i idpd6.

Castellers de Vilafranca: 3d9f, 2d9f, 4d9f i pd8c.

Colla Vella dels Xiquets de Valls: 3d9f, 4d9f, 5d8 i pd7f.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar