loader
menu

CIUTAT

'Per Sant Jordi tindrem el Sant Jordi'

El Circ Ciutat diumenge, 17 de juliol de 2016

D'entre totes les obres que s'han de tenir enllestides pel 30 de juny de l'any que ve, les del nou complex Sant Jordi són les que van més avançades. "Per Sant Jordi tindrem el Sant Jordi”, va celebrar ahir l'alcalde i a la vegada president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros, durant una visita a les obres. Els treballs avancen segons els terminis previstos i és previst que finalitzin entre els mesos de març i abril del 2017.

Una imatge de les obres al nou complex Sant Jordi. Fotos: Tarragona 2017

Una imatge de les obres al nou complex Sant Jordi. Fotos: Tarragona 2017

Una imatge de les obres al nou complex Sant Jordi. Fotos: Tarragona 2017

Una imatge de les obres al nou complex Sant Jordi. Fotos: Tarragona 2017

Seu de la competició de voleibol

El futur complex Sant Jordi acollirà la competició de voleibol dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La instal·lació complirà tots els requeriments exigits per la FIVB per a competicions internacionals de la disciplina amb rang de Jocs Olímpics. Disposarà d’àrees destinades als esportistes i la competició, així com a l’organització, control antidopatge, mitjans de comunicació i espectadors.

Es modificarà la disposició del pavelló de manera que s’augmenti la superfície lliure fins als 14 metres i es disposi en aquest espai d’una pista de competició olímpica de voleibol dotada de tots els seus serveis. La disposició de les quatre sales d’activitats també es veurà alterada, de manera que el Comitè Organitzador dels Jocs pugui disposar en aquests espais de sala de premsa, sala de conferències, sala VIP, sala de federacions internacionals, sala de gestió de resultats, sala de seguretat i sala de voluntaris així com de magatzems auxiliars. El pavelló tindrà una capacitat d’uns 1.000 espectadors.

Un cop finalitzat l’esdeveniment, la instal·lació es modificarà per donar cabuda a la zona d’aigua del complex esportiu, incloent la piscina de natació, piscina d’aquagym, spa, bany turc i sauna.

Residència universitària

La nova Residència Sant Jordi, vinculada a la URV, es projecta destinada a residència col·lectiva que complementa l’actual dotació i contribueix a la creació d’un centre de serveis residencials i esportius en una posició urbana molt adequada tant en relació a la ciutat com als campus de la URV.

El nou edifici residencial, funcionalment autònom i complementari de la Residència Sant Jordi, aporta nous tipus d’allotjaments destinats a les diverses necessitats dels residents (professors, investigadors, estudiants de grau i postgrau), els quals podran beneficiar-se dels serveis que presta la residència existent: menjador, activitats, etc. La nova residència d’estudiants oferirà els seus serveis a partir del curs 2017/2018.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar