loader
menu

CIUTAT

Nou incompliment de les restriccions circulatòries a la Part Alta

El Circ Ciutat dilluns, 18 de juliol de 2016

Confiar amb la bona voluntat de la gent no acostuma sempre a donar bons resultats, i si no, que li ho preguntin a l'Ajuntament de Tarragona. Des de fa una setmana l'accés a la Part Alta pel portal de Sant Antoni ha tornat a quedat restringit únicament als vehicles amb targeta de resident del nucli antic. Això vol dir que qualsevol altre vehicle (excepte ambulàncies, policia, càrrega i descàrrega...) té prohibida l'entrada, sota amenaça de sanció econòmica, sempre que hi hagi presència policial.

Una imatge de la plaça dels Àngels. Fotos: cedides

Una imatge de la plaça dels Àngels. Fotos: cedides

Una imatge del carrer Les Coques. Fotos: cedides

Foto: circdetarragona.com

A l'entrada del portal de Sant Antoni hi ha dos cartells explicatius. Un en cada direcció. Ben visibles de dia, però potser de nit, no tant. Precisament durant les nits del passat cap de setmana, l'afluència de vehicles al casc antic sense targeta de resident va ser constant i tothom qui va entrar amb cotxe va aparcar allà on va voler. Una veïna del nucli antic ha denunciat al Circ que la Guàrdia Urbana 'desapareix' dels carrers de la Part Alta a les vuit del vespre, i això combinat amb cap de setmana, va fer que el portal de Sant Antoni registrés el mateix trànsit de cotxes que qualsevol altra nit.

No és el primer cop que passa això, i a més, també durant l'estiu. L'any 2013, ja es van tornar a repetir els mateixos episodis. Turistes i cotxes que entraven al casc antic en ple migdia perquè havien obviat per complet el cartell de l'entrada i ningú els havia fet recular ni informat. Ara torna a passar el mateix. Tot i que alguns conductors sí obeeixen, d'altres en fas cas omís.

Els mateixos veïns que han denunciat la situació al Circ també han explicat que la Guàrdia Urbana no els va fer massa cas quan van trucar per denunciar que la Part Alta estava plena de vehicles sense autorització. Fonts municipals han explicat al Circ que amb els cartells ja és suficient: "Si hi havia cotxes sense targeta és que no van fer cas dels senyals. Està senyalitzat convenientment amb aquest advertiment".

L'afectació en la mobilitat del nucli antic durarà unes dues setmanes més, segons les previsions anunciades pel mateix consistori. Un cop quedi desafectada la Baixada del Roser, la circulació recuperarà la normalitat i l'accés al portal de Sant Antoni deixarà d'estar restringit.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar