loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Tres joves estudiants tarragonins seran els pregoners de Santa Tecla

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 19 de juliol de 2016

Tres joves tarragonins tindran l’honor de ser els pregoners de la festa major de Santa Tecla d’enguany. El privilegi serà per a Daniel Guerrero Domínguez, Pau García Baucells i Clara Sanz Figuera, els tres alumnes de batxillerat seleccionats entre els 50 millors estudiants d'arreu de l'estat per participar en el programa de les Beques Europa. Es tracta de tres joves que enguany fan 18 anys i que han sabut destacar en l’àmbit educatiu.

D'esquerra a dreta: Montse Pallejà, coordinadora de l?IES Martí Franquès; Francesc Roca, conseller d?Educació; Daniel Guerrero; Josep Fèlix Ballesteros; Pau García, Clara Sanz i Elvira Ferrando, consellera de Relacions Ciutadanes. Foto: Mauri

Els tres joves tarragonins ja van ser rebuts per l’alcalde el mes de març quan es va fer públic el seu guardó. Amb aquesta tria, l’alcalde de TGN, Josep Fèlix Ballesteros, ha volgut donar un gir a la festa major de la ciutat i “destacar joves promeses que també gaudeixen de la nostra ciutat i la nostra festa i que de ben segur ens donaran una visió molt diferent de les seves vivències”.

Daniel Guerrero ha estudiat a La Salle Tarragona i en breu engegarà el doble grau de Matemàtiques i Física de la Universitat de Barcelona. Les seves qualificacions l’han portat a ser un alumne destacat i amb un futur prometedor.

Clara Sanz ha estudiat a l’Institut Martí Franquès i ara farà Enginyeria Civil en anglès a la Universitat Politècnica de Barcelona. Es va endur el premi a millor treball de recerca de l’institut i és una bona estudiant de xinès; i va fer una estància per a conèixer més la cultura del país a Shangai, l’agost de 2011.

Pau García és també alumne de l’Institut Martí Franquès de la ciutat i té un alt coneixement d’anglès i s’inicia amb l’alemany. Al setembre començarà Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. També ha destacat per altes qualificacions i ha dut a terme programes d’intercanvi estudiantil que li han aportat més coneixements de llengües i els països que visitava.

Beques Europa

El Programa de beques Europa que han obtingut està organitzat pel Banco de Santander i la universitat Francisco de Vitoria. És una iniciativa que vol premiar l’excel·lència i el talent dels estudiants de Batxillerat. L’objectiu del programa és seleccionar els 50 millors estudiants preuniversitaris d’Espanya per compartir l’experiència d’un viatge de 20 dies per tota Europa, visitant les principals universitats i participant d’un programa de conferències i trobades amb personalitats del món acadèmic, polític i cultural, a més de participar en activitats culturals i d’oci.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar