loader
menu

CIUTAT

L'streetball 'envairà' la Rambla Nova

El Circ Ciutat dimarts, 19 de juliol de 2016

L'streetball torna a la Rambla Nova de Tarragona. L'àrtèria principal de la ciutat serà l'escenari el dissabte 23 de juliol del 5è campionat 3x3 Ciutat de Tarragona, un dels tornejos de bàsquet al carrer més rellevant del territori, i en el qual es preveu la participació de més d'un centenar d'equips. Després dels èxits de les quatre edicions anteriors el torneig torna enguany amb la col·laboració de Bàsquet Teresianes amb moltes novetats.

Una imatge del torneig 3x3 Ciutat de TGN de 2015. Foto: facebook 3x3 Ciutat de TGN

En plena efervescència de la modalitat del bàsquet 3x3, que debutarà com a esport oficial i independent als Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017, Tarragona aposta per un torneig important, fins al punt que està inscrit dins el circuit de 3x3 de la FIBA.

L’escenari escollit enguany és la Rambla Nova de Tarragona, davant del Col·legi Teresianes. Hi haurà 4 pistes al carrer i 2 al col·legi, i que acolliran partits durant tot el dia, des de les 9.30 del matí fins a les 9 de la nit.

El torneig s’obre a jugadors i jugadores de totes les edats.

Les categories

- Mini (nascuts entre 2005 i 2009)

- Cadet Mixte (2001-2005)

- Sènior Amateur (masculí, femení o mixte)

- Sènior Masculí Pro (Júnior + Sènior)

- Sènior Femení Pro (Júnior + Sènior)

Hi haurà premis materials per als guanyadors de cada una de les categories, mentre que les dues categories Sènior Pro hi haurà premi econòmic; d’altra banda tots els jugadors rebran una samarreta del torneig i una beguda i optaran a concrusos i sortejos durant tota la jornada. Les inscripcions de les categories Mini tenen un preu de 30 euros/equip, mentre que totes les altres categories tenen un preu de 40 euros/equip; es poden realitzar online a la pàgina de Facebook del 3x3 Ciutat de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar