loader
menu

CIUTAT

Guàrdia Urbana i Mossos reforçaran la vigilància als indrets més turístics de TGN

El Circ Ciutat dimecres, 20 de juliol de 2016

La Part Alta i els indrets més turístics de Tarragona comptaran amb més presència policial durant els propers mesos. Patrulles mixtes formades per Mossos d’Esquadra i agents de la Guàrdia Urbana han posat en marxa un pla especial de proximitat per millorar la percepció de seguretat entre els comerços i visitants de les zones més turístiques de la ciutat.

Foto: tarragona.cat

L’objectiu és fomentar la prevenció i evitar que s’incrementin els fets delictius, en especial els furts. Aquesta campanya se centrarà especialment a la Part Alta i les zones turístiques de la ciutat.

Tot i que la tendència és positiva i no hi ha un augment dels furts, la proximitat i la prevenció continuen sent l’objectiu de la policia per millorar la percepció de seguretat dels veïns, comerciants i turistes de la ciutat. Per aquest motiu, es faran contactes amb les associacions de comerciants i es repartiran diversos tríptics amb consells de seguretat adreçats tant als botiguers com als turistes que ens visiten.

Es mantindrà la coordinació amb el Patronat Municipal de Turisme per a la difusió del Pla i per mantenir un contacte permanent en cas de fets delictius. Així, des de fa dos anys, a les diferents oficines del Patronat Municipal de Turisme es faciliten els fulls per recollir denuncies dels turistes i facilitar la seva tramitació, s’eviten desplaçaments innecessaris a les víctimes i els cossos policials tenen un coneixement immediat del succés.

Les patrulles mixtes són un altre exemple de coordinació policial entre els dos cossos i permeten lluitar amb més recursos per reduir el nombre de delictes. En aquest sentit, els agents patrullen per les zones amb més afluència de turistes per poder actuar en cas d’infraccions o delictes però també per fer una tasca preventiva. I és que les patrulles conjuntes permeten actuar de forma immediata en totes les situacions de manera més efectiva.

A banda dels contactes amb els comerciants i les accions orientades a la proximitat i la coordinació amb el Patronat Municipal de Turisme, el dispositiu en aquestes zones de la ciutat compta també amb patrullatges dirigits a detectar i detenir possibles furtadors. Així, des de fa mesos, agents no uniformats intensifiquen el patrullatge per zones com la Part Alta on l’arribada de turistes fa que hi hagi concentracions importants de visitants.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar