loader
menu

Ara Tarragona encara no ha pagat a les empreses que va contractar durant les passades municipals

El Circ dimecres, 20 de juliol de 2016

Controvèrsia en torn a la situació financera del partit municipalista ARA Tarragona. La formació que encapçala Emili Rivelles deu uns 18.000 euros a diferents proveïdors que va contractar durant la passada campanya de les eleccions municipals.

El deute més gran el té amb una coneguda fundació que treballa amb persones discapacitades, amb uns 9.000 euros. En total, el partit d'Emili Rivelles deu uns 18.000 euros

Els fets es van conèixer les xarxes socials. Concretament, a facebook, on l'ex cap de campanya d'Ara Tarragona, Òscar Ramírez, va destapar el deute del partit, tot compartint un enllaç d'una notícia publicada pel diari Més Tarragona que donava per fet que Rivelles marxarà a Ciutadans, el principal partit de l'oposició a l'Ajuntament de Tarragona.

El cap de llista d'Ara Tarragona a les passades municipals, Emili Rivelles. Foto: circdetarragona.com

Segons ha pogut saber El Circ, d'entre els afectats per la morositat d'Ara Tarragona, hi ha una coneguda fundació que treballa amb persones discapacitat, a qui Ara Tarragona adeuda uns 9.000 euros. També té factures pendents amb una empresa gràfica de Valls, amb l'empresa que gestiona la publicitat als busos municipals de TGN, Publicesa, i amb altres proveïdors. En total, uns 18.000 euros.

Des de la fundació han evitat fer cap comentari sobre el deute d'Ara Tarragona, ja que, segons ha pogut saber El Circ, el cas està en mans d'advocats. El mateix passa amb d'altres empreses contractades per Ara Tarragona durant la passada campanya electoral, i que també han acudit a la justícia per veure si poden cobrar.

El Circ ha preguntat a Emili Rivelles si Ara Tarragona arrossega els deutes que denuncia el seu ex cap de campanya, i ho ha relativitzat. "Es deuen dues o tres cosetes, però ja ho tinc parlat amb els proveïdors grans", ha explicat Rivelles, restant transcendència als fets i sense admetre si la quantitat que es deu són 18.000 euros.

Rivelles, a més, ha aprofitat per carregar contra el seu ex cap de campanya, a qui, fins i tot, culpa del deute. Mentrestant, al perfil a facebook de l'ex cap de campanya de l'Ara Tarragona es continua generant debat al voltant del deute del partit i la figura de rivelles.

Ara Tarragona no va aconseguir cap regidor en les passades eleccions del 24 de maig, tot i que el mateix Rivelles va assegurar que es tornaria a presentar com a cap de llista a les eleccions de 2019. I ho reitera: "La meva intenció és presentar-me com a cap de llista amb l'Ara Tarragona l'any 2019".

Avui mateix, una altra de les persones que va concórrer a les llistes per la formació municipalista també ha deixat el partit. És la tarragonina Maria Andreu, que anava com a número 7. Anteriorment, l'agent immobiliari Joan Boronat, que va anar com a 4, i el guionista i gestor cultural David Serra (6) també van abandonar la formació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar