loader
menu

CIUTAT

La CUP portarà al plenari de TGN l'article sexista del director del 'Diari'

El Circ Ciutat dijous, 21 de juliol de 2016

La CUP de Tarragona presentarà una moció d'urgència al ple de demà divendres per demanar la rectificació del director del Diari de Tarragona, Josep Ramon Correal, en relació a l'article «Sí és sí, o no», en el que banalitza i desacredita la campanya impulsada per l'Ajuntament de Tarragona contra el sexisme en l'oci nocturn, "Respecta'm".

Els dos regidors de la CUP a l'Ajuntament de TGN: Laia Estrada i Jordi Martí. Foto: circdetarragona.com

La Candidatura d'Unitat Popular considera que "en aquest article, el director del Diari fa apologia de les agressions sexistes, la qual cosa és intolerable, després que s'hagi evidenciat que el trident lesiu «oci nocturn – drogues – violència sexual» està a l'ordre del dia."

En la moció, la CUP proposarà que en cas que el director del Diari no rectifiqui, l'Ajuntament demani la dimissió del director. I, que en cas que aquesta no es produeixi, que l'Ajuntament no contracti més publicitat en aquest mitjà de comunicació ni renovi les subscripcions que té contractades actualment.

L'article ha encès les xarxes socials i les crítiques cap al director del Diari ja són incomptables. Fins i tot, l'Ajuntament de Tarragona, en el seu compte de twitter, ha explicat que recollirà totes les queixes i les traslladarà a l'equip de govern de Ballesteros. També via xarxes socials, l'equip de govern ha dit que no farà cap comunicat en relació a l'article repugnant de Correal.

Però el més greu de tot, segons la CUP, és que en el seu article Josep Ramon Correal, encoratja els joves a assetjar, afirmant que el «no és que potser sí», un qüestionament clar de la consigna feminista «no és no», que és el principi bàsic al respecte de qualsevol persona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar