loader
menu

CIUTAT

TGN distingeix una estudiant excel·lent

El Circ Ciutat dijous, 21 de juliol de 2016

L’Ajuntament de Tarragona ha tornat a fer un reconeixement a l'excel·lència dels seus estudiants més joves. L'endemà que l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va anunciar que tres joves estudiants de 18 anys seran els pregoners de Santa Tecla, el consistori tarragoní ha rebut aquest matí a la jove tarragonina de l'Institut Pons d'Icart que va treure la millor de selectivitat de tota Catalunya.

Foto: Mauri

Es tracta de Patricia Torres Ravés, qui s'ha fet mereixedora d'una distinció de l'Ajuntament gràcies al 9,8 que va obtenir en les proves d’accés a la Universitat (PAU) d’enguany.

La jove estudiant tarragonina ha rebut la felicitació de l’alcalde, en nom de tota la corporació, i un diploma “en reconeixement al seu esforç i als mèrits acadèmics demostrats en assolir la nota més alta de Catalunya a la convocatòria de Selectivitat del curs 2015-2016, fet que dóna prestigi a la ciutat de Tarragona”.

A l’acte hi ha estat present el conseller d’Educació de l’Ajuntament, Francesc Roca; el director de l’IES Pons d’Icart, Angel Muñoz, i els alumnes d’aquest centre candidats al Premi Extraordinari de Batxillerat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar