loader
menu

CIUTAT

L'Anella Mediterrània del 2017 comença a agafar cos

El Circ Ciutat dijous, 21 de juliol de 2016

"S'estan complint els terminis marcats". Així els ho transmès el director de les obres de l'Anella Mediterrània del 2017, Ricard Mestre, i l’equip d’arquitectes, a l'alcalde Ballesteros i al seu seguici del comitè organitzador. Fins ara, els treballs s’han centrat en el moviment de terres, que ja estan pràcticament finalitzats, i en la instal·lació de les xarxes de sanejaments, pluvials i residuals, aquestes totalment acabades. Uns treballs imperceptibles actualment, ja que queden soterrats, però que són bàsics i indispensables per a la urbanització de l’Anella.

Fotos: Tarragona 2017

Fotos: Tarragona 2017

Com s'observa en la imatge que il·lustra la informació, també s’ha procedit a la impermeabilització del llac, que es convertirà en un gran espai lúdic i d’oci, i que estarà enllestit a finals del mes d’agost.

L’estat d’obres actual preveu la instal·lació de les xarxes d’aigua potable, de reg, d’enllumenat públic, de baixa i mitjana tensió i de wifi i telecomunicacions. Aquestes actuacions estaran en marxa durant els mesos de juliol i agost.

L’alcalde de Tarragona ha celebrat que s’estiguin complint els terminis: "Serà un punt d’atracció i concentració per a tots els tarragonins, i és fantàstic que puguin gaudir d’un espai d’aquestes característiques”.

Després de l’estiu, s’iniciaran, tal com estava previst, els treballs de pavimentació i jardineria, amb el Sistema Urbà de Drenatge Sostenible (SUDS), un sistema que permetrà un gran estalvi d’aigua.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar