loader
menu

L'Anella Mediterrània del 2017 comença a agafar cos

El Circ Ciutat > Jocs del Mediterrani dijous, 21 de juliol de 2016

"S'estan complint els terminis marcats". Així els ho transmès el director de les obres de l'Anella Mediterrània del 2017, Ricard Mestre, i l’equip d’arquitectes, a l'alcalde Ballesteros i al seu seguici del comitè organitzador. Fins ara, els treballs s’han centrat en el moviment de terres, que ja estan pràcticament finalitzats, i en la instal·lació de les xarxes de sanejaments, pluvials i residuals, aquestes totalment acabades. Uns treballs imperceptibles actualment, ja que queden soterrats, però que són bàsics i indispensables per a la urbanització de l’Anella.

Fotos: Tarragona 2017

Fotos: Tarragona 2017

Com s'observa en la imatge que il·lustra la informació, també s’ha procedit a la impermeabilització del llac, que es convertirà en un gran espai lúdic i d’oci, i que estarà enllestit a finals del mes d’agost.

L’estat d’obres actual preveu la instal·lació de les xarxes d’aigua potable, de reg, d’enllumenat públic, de baixa i mitjana tensió i de wifi i telecomunicacions. Aquestes actuacions estaran en marxa durant els mesos de juliol i agost.

L’alcalde de Tarragona ha celebrat que s’estiguin complint els terminis: "Serà un punt d’atracció i concentració per a tots els tarragonins, i és fantàstic que puguin gaudir d’un espai d’aquestes característiques”.

Després de l’estiu, s’iniciaran, tal com estava previst, els treballs de pavimentació i jardineria, amb el Sistema Urbà de Drenatge Sostenible (SUDS), un sistema que permetrà un gran estalvi d’aigua.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar