loader
menu

TGN estudia afegir un nou deute milionari a les arques municipals durant 40 anys

El Circ divendres, 22 de juliol de 2016

L'Ajuntament estudia afegir un nou deute de quaranta anys a les seves esquenes. Al ja conegut endeutament del pàrquing Jaume I, fins el 2043, el ple de l'Ajuntament ha aprovat la tramitació d'urgència dels informes per poder externalitzar la construcció de l'Anella mediterrània del 2017.

Foto: Tarragona 2017

Ho faria l'empresa Santa Gadea, per valor de 15 milions d’euros, que inclouria la construcció d'una residència i tres camps de futbol. A canvi, l'empresa gestionaria el complex esportiu i la futura piscina olímpica i rebria un cànon de 2,5 milions d’euros anuals durant 40 anys.

En el cas que tirés endavant, l’aprovació definitiva de la concessió es faria al setembre.

No es debat la moció de la CUP sobre l'article de Correal

Però el ple ordinari del juliol també es presentava incert per la moció entrada a darrera hora per la CUP en relació a l'article "Sí és Sí" del director del "Diari". El debat s'ha quedat a mitges. El plenari tarragoní ha votat no sotmetre a debat ni votació la moció dels cupaires, en la qual s'exigia a l'Ajuntament que demanés a Correal que rectifiqués.

La CUP i ERC s'han quedat sols, ja que els partits de l'equip de govern (PSC, PP i el regidor d'Unió) han votat en contra, mentre que Ciutadans, Convergència i Iniciativa s'han abstingut.

Espai per aparcar a la Ciutat de Repòs

El plenari també ha donat el vistiplau a la moció presentada per l'entitat Mare-Terra Fundació Mediterrània, i que ha assumit el grup de C's, per a demanar a la Generalitat que posi a disposició de la ciutadana un espai a la Ciutat de Repòs i Vacances que ajudi a millorar la mobilitat al voltant de la platja Llarga. Resultat: 18 vots a favor (UDC, ICV, PP, C'S, PSC) i 8 abstencions (CUP, CiU, ERC)

Consulta la resta de mocions aprovades i desestimades al web municipal de TGN.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar