loader
menu

Emili Rivelles abandona l'ARA Tarragona

El Circ dijous, 21 de juliol de 2016

El recentment creat partit ARA Tarragona s'ha quedat sense el seu cap visible. Emili Rivelles, qui va ser cap de llista a les passades eleccions municipals del 24 de maig, ha abandonat el partit. Ho ha fet en un comunicat, explicant les causes de la seva dimissió, però només dos dies després que al Circ afirmés tot el contrari i que la seva intenció era presentar-se a les municipals de 2019 defensant les sigles de l'ARA.

En un comunicat, qui va ser cap de llista a les passades municipals, assegura que dimiteix per motius professionals. També reconeix que el partit té alguns deutes pendents

"Vull desmentir de forma rotunda que hagi passat a formar part de cap altra organització política", ha assegurat Rivelles en el comunicat, en referència a les darreres notícies en què se'l vinculava ja amb Ciutadans.

Foto: circdetarragona.com

Rivelles ha reconegut que el partit té deutes pendents: "És normal hi hagi alguns pagaments pendents i més quan els recursos econòmics aportats han estat totalment propis, és a dir de la nostra butxaca, per part d´alguns membres del partit i en la gran majoria d'un servidor". El que no ha explicat és què passarà amb aquest deute, que ronda els 18.000 euros.

El comunicat

"Amb motiu de les notícies aparegudes recentment en els mitjans de premsa i xarxes socials, vull deixar molt clar el següent:

- Ahir vespre, vaig fer efectiva la meva dimissió, com ja feia temps volia fer, a la presidència d´Ara Tarragona i tota vinculació al partit on he dedicat molts esforços i sacrifici, per motius estrictament professionals i poder dedicar més temps a la meva feina.

-Només puc donar les gràcies a totes aquelles persones que de forma totalment desinteressada, han aportat la seva dedicació i implicació en fer realitat un projecte de carácter totalment municipalista com és Ara Tarragona i aconseguir amb el seu esforç un gran resultat en les passades eleccions municipals , tot i no poder aconseguir tenir representació al nostre Ajuntament.

-Vull desmentir de forma “rotunda”, que hagi passat a formar part de cap altra organització política, en aquest cas de Ciutadans, com ha aparegut en algun mitjà de premsa fa uns dies; però això no impedirà que com a persona segueixi la meva gran relació personal amb membres de diferents grups polítics de la nostra ciutat, ja que per sobre de tot som persones.

-En referència alguns comentaris de xarxes i algun mitjà de premsa, envers a una sèrie de factures pendents , dir que com a tots els partits polítics (encara que segur tothom no estarà d´acord i ho entenc ) és normal hi hagi alguns pagaments pendents i més quan els recursos econòmics aportats han estat totalment propis, és a dir de la nostra butxaca, per part d´alguns membres del partit i en la gran majoria d´un servidor; es per això que “vull denunciar” la criminalització que s´ha fet del partit i de la gent va estar implicada en la campanya, i del atac personal contra la meva persona per part d´una persona en concret; vull deixar clar també que la intenció general és solventar en la major brevetat posible aquest tema.

-Per ultim dir, que desitjo el millor per aquells companys agafin el relleu en aquest il-lusionant projecte polític municipalista com és Ara Tarragona i sigui un referent de la feina ben feta a pesar de les mancances, inexperiencia i pocs recursos,…i segueixin en aquest camí sense desvirtuar el carácter municipalista del partit Ara Tarragona, on tant d´esforç i implicació em dedicat tots desde la seva creació."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar