loader
menu

CIUTAT

L'empresa municipal de mitjans de TGN acomiada una administrativa per irregularitats en la comptabilitat

El Circ Ciutat dilluns, 25 de juliol de 2016

L'empresa municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona (EMMCT) va acomiadar una treballadora del departament d'administració a finals de maig per irregularitats en la comptabilitat.

Foto: tarragonaradio.cat

Segons l'Estatut dels Treballadors, les irregularitats comeses per aquesta treballadora estaven tipificades com a molt greus, i en conseqüència, l'empresa municipal de Mitjans en va decidir l'acomiadament. La decisió es va adoptar de manera unànime en un consell d'administració de l'empresa de Mitjans celebrat a finals de maig, en que tots els seus membres van aprovar fer fora la treballadora en qüestió, un cop coneguda la gravetat dels fets que se l'imputaven.

Segons ha pogut saber El Circ, la persona acomiadada no va presentar cap recurs a la seva expulsió. També es desconeix la quantitat de diners gestionats de manera irregular per aquesta treballadora, com tampoc se sap el període durant el qual va estar fent aquestes males pràctiques.

L'empresa municipal de Mitjans de Tarragona (EMMCT) no ha volgut fer cap declaració al respecte.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar