loader
menu

CIUTAT

El possible nou retard en l'obertura del Mercat Central de TGN encèn l'oposició

El Circ Ciutat dimarts, 26 de juliol de 2016

El primer partit de l'oposició a l'Ajuntament de Tarragona, Ciutadans (C’s), ha alertat del nou retard en l'obertura del nou Mercat Central, que apunta a que s'ajornarà fins a gener de 2017, segons han informat diversos mitjans locals. El portaveu de C’s, Rubén Viñuales ha qualificat de “pèssima” la gestió de les obres del mercat per part de l'equip de govern i els ha criticat per fer “falses promeses d'obertura any rere any”.

Foto: circdetarragona.com

Per a Ciutadans, “l'obertura del Mercat Central al gener és una incògnita més” perquè “encara està pendent la reforma i condicionament de les parades, l'adquisició del párquing i la concessió administrativa dels paradistes”. Per això, ha instat a la regidora de Comerç i presidenta de l'empresa gestora del Mercat (Espimsa), Elvira Ferrando, a “complir amb els seus compromisos i atorgar la concessió administrativa a les parades el proper 27 de juliol” per “avançar en les gestions ja que la reforma de les parades suposa diversos mesos addicionals”.

En el mateix sentit, Viñuales ha denunciat que “els diners de l'obra s'han destinat per part de Isolux-Corsan a saldar els deutes de l'empresa i no a abonar els treballs de les subcontractacions locals”, la qual cosa ha provocat que “solament es duguin a terme les obres del Mercadona i es paralitzin les del Mercat”. També, ha explicat que “la falta de liquiditat i la inactivitat durant els mesos de les obres han demorat en excés l'obertura del mercat”, per la qual cosa ha alertat sobre “una possible fugida de paradistes, i fins i tot la possible retirada del supermercat, a causa de la demora i l'excessiva inversió”.

Finalment, el portaveu de la formació taronja ha demandat que “el Mercat central sigui una prioritat per al Consistori” donat que “és l'eix de la zona comercial del centre de la ciutat i clau a l'entorn de la Illa Corsini”.

Per la seva banda, el portaveu d'ERC al consistori, Pau Ricomà, ironitzava sobre la notícia al seu compte de twitter: "No siguis negatiu, que hi posaran un carrilló que serà l'atracció dels creuristes".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar