loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Les entrades pel Concurs de Castells de TGN s'acaben en un obrir i tancar l'ulls

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 28 de juliol de 2016

Set minuts va ser el temps que van estar a la venda les 5.200 entrades de la jornada de diumenge del Concurs de Castells de TGN que ahir es van posar a la venda. S’ha de tenir en compte que l’aforament total per a la jornada de diumenge serà de 6.200 localitats, però les mil entrades que no estaven a la venda, tal com s'ha fet els anys anteriors, a les colles participants i es reservaran per a compromisos institucionals i publicitaris. Per a la jornada del dissabte 1 d'octubre s'han venut, de moment, 350 localitats.

Foto: circdetarragona.com

Cal recordar que en aquesta ocasió s’ha ampliat l’aforament total de la Tarraco Arena Plaça amb prop de 200 espectadors, després de retirar la graderia provisional que s’instal·lava al primer pis i que ara, amb més espai a la zona, permetrà acollir més públic.

A les 10.07 h, 7 minuts després de l'inici de la venda, ja no hi havia possibilitat de comprar més entrades a causa de la forta demanda. No obstant això, en els minuts posteriors s'ha alliberat alguna entrada de gent que les havia reservat però que en el temps establert no havia completat l'operació. Aquesta circumstància és habitual en qualsevol procés de venda. A les 11.10 h ja s'havien exhaurit completament totes les localitats.

La consellera de Festes de l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, s'ha mostrat satisfeta pel desenvolupament del procés de venda: "Després de tres edicions amb problemes tècnics importants, en aquesta ocasió les entrades s'han venut sense dificultats rellevants. Una altra cosa és que hi hagi gent que volia entrades i que no les ha pogut adquirir, però com en qualsevol esdeveniment important sempre pot haver-hi més demanda que oferta. En qualsevol cas, animo els aficionats castellers a gaudir de la jornada del dissabte o a seguir la diada per la retransmissió íntegra i en directe que faran Tac 12 i la Xarxa de Televisions Locals".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar