loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Guàrdia Urbana de TGN modernitza el seu sistema de comunicacions

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 29 de juliol de 2016

La Guàrdia Urbana de Tarragona millorarà el seu sistema de comunicacions, denunciat ara fa unes setmanes pel sindicat principal, Asemit. La Policia local tarragonina s'ha integrat dins la xarxa de radiocomunicacions mòbils dels serveis d’emèrgència, anomenada Rescat.

El Conseller Jané, a l'esquerra, i l'alcalde Ballesteros. Foto: Mauri

Aquest sistema, pioner a nivell tecnològic a l’Estat, permet la comunicació entre usuaris i facilita tant la tasca dels cossos de seguretat i la coordinació entre els col·lectius que intervenen en les actuacions d’emergència i seguretat. La xarxa Rescat permet també la intercomunicació amb tots els usuaris com ara Mossos d’Esquadra, les policies locals, les guàrdies urbanes, Bombers, Protecció Civil, SEM, el cos d’agents rurals i el Servei Català de Trànsit, entre d’altres.

El conveni entre l'Ajuntament de TGN i la Generalitat, signat entre l'alcalde Ballesteros i el Conseller d'Interior, Jordi Jané, significa la incorporació d’un element de qualitat que permet una millora substancial del propi funcionament de la Guàrdia Urbana de Tarragona, ja que se la dota de l’oportunitat d’utilitzar un sistema de comunicacions per la prestació en els serveis d’emergència que és actualment és referent a nivell tecnològic a l’Estat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar