loader
menu

CIUTAT

TGN tanca els Casals d'Estiu amb 2.250 participants

El Circ Ciutat diumenge, 31 de juliol de 2016

La festa de la escuma i de l’aigua va ser el punt i final dels casals d’estiu de la ciutat de Tarragona del 2016, que enguany ha gestionat el Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC), i que han comptat amb una participació de 2.250 nens i nenes, d'edats compreses entre 1 i 12 anys. La cloenda va tenir lloc a l’Escola Camp Clar i va posar fi a cinc setmanes d’activitats, del 27 de juny al 29 de juliol, a diferents centres educatius de la ciutat.

Foto: CEBT

La programació ha estat comuna a tots els centres, però s’han adaptat a les característiques de cadascun dels espais en què s’ha realitzat. Els centres educatius on s’han desenvolupat els casals d’estiu de la ciutat de Tarragona han estat: Torreforta, Bonavista, Camp Clar, La Floresta, Sant Pere i Sant Pau, Saavedra, Sant Salvador, el Serrallo i Llar d’Infants la Taronja.

Les activitats realitzades s’han estructurat en funció d’un centre d’interès, la temàtica del qual ha anat canviant cada setmana. Els temes han estat el Mar, l’Època Medieval, el Seguici de Tarragona, l’Univers i el Cinema.

Així mateix, s’han dut a terme un seguit de sortides a diferents indrets com ara: la platja del Miracle, el pont del Diable, el Camp de Mart, el parc de la Coma, el forn de Bonavista, la casa de la Festa, el museu del Port de Tarragona on també es va fer un viatge en golondrina.

El Consell Esportiu del Baix Camp s’ha fet càrrec del 2% del cost de les inscripcions al casal i del 2% del cost d’inscripcions als menjadors, com a millora presentada en la proposta de licitació que va ser adjudicada per part de l’Ajuntament de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar