loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets de TGN engeguen el compte enrere per Sant Magí

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 02 d'agost de 2016

Els Xiquets de Tarragona ja tenen la vista fixada en la diada de Sant Magí del proper 19 d'agost. Per això, la colla matalassera ha posat en marxa la campanya institucional “De la pinya a l’aleta: tots som les Cols”, en referència a la mítica plaça on tindrà lloc l’actuació.

Font: Xiquets de Tarragona

Segons la colla del carrer Santa Anna, la campanya pretén fer palès que els ambiciosos objectius que es planteja la colla per la seva Festa Major Petita només seran possibles amb la implicació incondicional de tots els membres de la colla, sigui quina sigui la seva posició en el castell.

El fil conductor de la campanya són una sèrie d’originals cartells (dels quals avui ha vist la llum el primer) que volen plasmar, en una imatge, aquest concepte de ”Tots som les Cols”. Al costat d’aquests cartells, però, els Xiquets han preparat diverses iniciatives i sorpreses, tant a les xarxes socials com presencials, que s’aniran desvelant conforme arribi el moment.

A banda dels cartells, la campanya consta d’un conjunt d’accions i iniciatives que pretenen dinamitzar socialment l’entitat en aquestes setmanes prèvies al gran dia, així com motivar als castellers, tant als que porten setmanes assistint regularment a assajos i actuacions com també a aquells que aquesta temporada encara no han tret la faixa de l’armari.

La primera d’elles arribarà en l’assaig d’aquest dimarts, 2 d’agost, a partir de les 20.30 al seu local del carrer Santa Anna, i durant el qual s’estrenarà un photocall temàtic que servirà per a què els castellers es facin una fotografia que posteriorment podran fer servir com a imatge de perfil a les xarxes durant aquestes setmanes, de manera que contribuiran a general l’ambient previ d’il·lusió i mentalització propi de les grans diades.

Una altra original iniciativa arribarà en l’assaig de divendres 12 d’agost, que els ratllats realitzaran a la plaça del Rei, i durant el qual se celebrarà el “I Concurs de Camises d’Assaig”, en el qual es premiaran diverses categories relacionades amb l’atreviment o l’originalitat de les camises que els castellers portin posades durant aquella sessió. Un assaig que, a més, s’acabarà amb sopar en forma de frankfurt per a tots els assistents.

Aquestes dues no són, però, les úniques accions que inclourà la campanya. N’hi ha moltes altres (alguna d’elles veurà la llum aquesta mateixa setmana) que la colla del carrer Santa Anna prefereix guardar-se com a sorpresa per als seus castellers.

Tot i haver-se trobat amb algun contratemps en el primer tram de temporada, els matalassers aspiren a revalidar la seva condició de colla de gamma extra per Sant Magí; un ambiciós pla que necessita de la col·laboració de tots els seus castellers i simpatitzants. Per això la colla els convoca a tots als assajos generals d’aquest mes d’agost, que estan també oberts a tots els aficionats castellers i a la ciutadania de Tarragona en general.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar