loader
menu

CIUTAT

L'Autoritat Portuària adjudica per 1,5 ME l'obra de la passarel·la que unirà el Balcó amb el Miracle

El Circ Ciutat dimecres, 03 d'agost de 2016

L'Autoritat Portuària de Tarragona ha adjudicat finalment l'obra de la passarel·la que ha d'unir el Balcó del Mediterrani amb la platja del Miracle. La Mesa de Contractació de l'APT, en la seva sessió d'aquest dimecres 3 d’agost, ha donat llum verd perquè l'empresa Vias y Construcciones, SA executi les obres per un import de 1.524.042,51 € (+IVA) i amb un termini d'execució de 15 mesos.

Foto: Autoritat Portuària de TGN

Foto: Autoritat Portuària de TGN

La proposta d'adjudicació ha estat formulada per la mesa de contractació de l'APT en ser valorada l'oferta de ‘Vias y Construcciones, SA’ com la més avantatjosa, un cop considerats conjuntament els criteris econòmics i tècnics especificats en la licitació, tot representant els criteris tècnics un 40% de la puntuació i un 60% els criteris econòmics. Un total de 17 empreses havien presentat oferta dintre de termini finalitzat el passat 14 de juliol de 2016.

Segons el calendari previst a principis d’octubre es podrien iniciar les obres, i la connexió entre el Balcó i el Mediterrani arribarà cap a finals del 2017.

La passarel·la que unirà el centre de Tarragona amb el mar

Amb la voluntat de connectar el centre de la ciutat amb el passeig marítim i la zona de domini públic portuari, el Port de Tarragona finança aquesta passarel·la Port-Ciutat que farà 300 metres de llargada i salvarà una altura de 17 metres, i que permetrà fer el recorregut amb 8 minuts, aproximadament.

Dins dels terminis previstos també haurien d'estar llestes les tasques de remodelació del Passeig Marítim, just on desembocarà l'esperada passarel·la.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar