loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El Sunset Festival proposa teatre per a tots els públics

El Circ Cultura dilluns, 08 d'agost de 2016

Arriba el torn del teatre dins del Port Tarraco Sunset Festival. Després de l’èxit de la convocatòria en la primera jornada de cinema a l’aire lliure del passat divendres, i amb el concert de De la Carmela de diumenge, el certamen ofereix el proper divendres 12 d‘agost una obra teatral per tots els públics en el seu amfiteatre.

Foto: Port Tarraco sunset Festival

A partir de les 20:00, s’iniciarà Hotel Kabaret, un trepidant espectacle de cabaret gestual amb música, ball, sorpreses, i sobretot molt, molt d’humor. Un hotel veu truncada la seva tranquil·litat amb l’arribada d’una senyora amb una misteriosa maleta. La pèrdua i recerca d’aquesta maleta seran el fil conductor de l’espectacle.

El Port Tarraco Sunset Festival manté el calendari d’activitats fins a principis de setembre, amb les seves 4 temàtiques: concerts de música en viu, arts escèniques, master class de Zumba i cinema a l’aire lliure.

Més informació a la pàgina de Facebook del Festival.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar