loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Sunset Festival proposa teatre per a tots els públics

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 08 d'agost de 2016

Arriba el torn del teatre dins del Port Tarraco Sunset Festival. Després de l’èxit de la convocatòria en la primera jornada de cinema a l’aire lliure del passat divendres, i amb el concert de De la Carmela de diumenge, el certamen ofereix el proper divendres 12 d‘agost una obra teatral per tots els públics en el seu amfiteatre.

Foto: Port Tarraco sunset Festival

A partir de les 20:00, s’iniciarà Hotel Kabaret, un trepidant espectacle de cabaret gestual amb música, ball, sorpreses, i sobretot molt, molt d’humor. Un hotel veu truncada la seva tranquil·litat amb l’arribada d’una senyora amb una misteriosa maleta. La pèrdua i recerca d’aquesta maleta seran el fil conductor de l’espectacle.

El Port Tarraco Sunset Festival manté el calendari d’activitats fins a principis de setembre, amb les seves 4 temàtiques: concerts de música en viu, arts escèniques, master class de Zumba i cinema a l’aire lliure.

Més informació a la pàgina de Facebook del Festival.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar