loader
menu

CIUTAT

Ajuntament i veïns qüestionen la construcció d'un nou centre penitenciari obert a TGN

El Circ Ciutat dimarts, 09 d'agost de 2016

L’Ajuntament de Tarragona s'ha sumat a les inquietuds i preocupacions dels veïns de darrere del Joan XXIII arran de l'anunci per part de la Generalitat de construir-hi un nou centre penitenciari obert.

Una imatge de la roda de premsa on es va anunciar la construcció del nou centre penitenciar obert a TGN. Foto: gencat.cat

Aquest matí, l’alcalde en funcions, Alejandro Fernández, i el tinent d’alcalde de Territori, Josep Maria Milà, s'han reunit amb representants veïnals i els han explicat que al llarg del dia d’avui es demanarà a la Delegació del Govern a Tarragona una reunió entre Generalitat, Ajuntament i veïns per tal que es donin les explicacions oportunes sobre el projecte.

Els veïns han traslladat als representants municipals a seva preocupació per l’anunci del conseller de Justícia, Carles Mundó, i en aquest sentit han manifestat el rebuig unànime de l’assemblea de veïns, reunida ahir dilluns a la tarda, a la construcció d’aquest equipament a la zona.

Tot i que la competència i decisió final correspon a la Generalitat, l’Ajuntament de TGN reclamarà "transparència i diàleg" amb els veïns per part del Govern de Catalunya, abans de prendre una decisió definitiva.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar