loader
menu

CIUTAT

Otto Zutz aterra a TGN

Sergi Casado Ciutat divendres, 05 d'abril de 2013

L'oci i el lleure, tant diürn com nocturn, per fi tenen un nou inquilí a Tarragona: @Otto Zutz. Després de més d'un any d'obstacles, la sala de festes per fi va poder obrir les seves portes a la ciutat, i de pas, oferint un nou concepte de diversió, al que, possiblement, els tarragonins no hi estan acostumats. Polítics, encapçalats per l'alcalde Ballesteros, empresaris, patrocinadors, premsa, espònsors i molts amics i amigues van convertir la nit de dijous en un dia de glamour.

Una imatge de l'interior d'Otto Zutz el dia de la inauguració. / circdetarragona.com

La marca @Otto Zutz, amb prop de trenta anys d'experiència, ha aterrat a Tarragona amb l'objectiu de fer-se un lloc no només en la nit tarragonina i dels municipis de les rodalies, sinó d'exportar un model d'èxit, destinat a un sector de públic molt determinat. D'entre els que passen la trentena en endavant. Potser la mitjana d'edat de la clientel·la, fent cas de les indicacions dels seus responsables, se situaria en torn a la quarantena. De fet, aquesta era la mitjana dels que van tenir el privilegi d'estar presents en el bateig del local. Molta anàlisi visual, fixació en els detalls i en la il·luminació. També hi havia molts empresaris de l'oci nocturn de la ciutat, que van assistir a l'acte en qualitat de convidats però també prenent nota i fent les seves pròpies càbales sobre si un local com aquests tindrà acceptació a Tarragona.

D'opinions, com els colors, múltiples i variades. N'hi ha que auguraven un èxit fulgurant a Otto Zutz, donant a entendre que l'estètica del local, la seva gent i la manera com cal anar-hi pot arrossegar un tipus de públic, el qual, potser fins ara no tenia cap local així a la ciutat. Sense anar més lluny, el targetó d'invitació deixava molt clar que els clients han de respondre, amb més o menys rigor, a l'anomenat Dress Code "trending elegant". Una vestimenta casual, pròpia dels brokers i dels executius el darrer dia feiner per la tarda. Això té un públic i ahir es va poder comprovar, encara que molts dels assistents en la festa d'inauguració fossin forans convidats.

N'hi ha que asseguren que no triomfarà perquè és massa lluny de tot arreu. Si més, no Otto Zutz ha aconseguit que se'n parli, que estigui en boca de la gent.

El local compta amb una superfície d'uns 550 metres quadrats, repartits en dues sales de 200 (una destinada al gastro-lounge dirigit per @Juan Diego i una altra per a pista de ball) i una planta superior d'uns 150, la qual, teòricament, estarà destinada a esdeveniments privats, als vips.

L'empresa ha fet una inversió de prop de mig milió d'euros i ha donat feina a una trentena de persones, la majoria de les quals són de la ciutat i dels municipis de les rodalies, malgrat que molts comentaris respecte els cambrers i les cambreres eren de l'estil "a aquestes noies no les he vist mai per Tarragona i mira que hi visc i surto per la nit des de fa temps". Llarga vida a l'Otto Zutz, com a tot l'oci nocturn de la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar