loader
menu

CIUTAT

La plataforma del Miracle tornarà a ser transitable

El Circ Ciutat dimarts, 09 d'agost de 2016

La plataforma de formigó que hi ha a la platja del Miracle tornarà a ser transitable després de molt de temps creient que havia d'anar a terra. El passat juliol es van complir tres anys des que l'Ajuntament de Tarragona la va tancar al públic, tot fent cas d'un informe elaborat pel Departament de Costes de l'Estat, en el qual es deia que ja no es podia garantir la seguretat de les persones que hi transitessin.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.comFotos: circdetarragona.comFotos: circdetarragona.comFotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fa alguns dies, amb motiu de la presentació de la passarel·la que unirà el Balcó amb aquesta platja, l'alcalde Ballesteros va anunciar que el consistori tarragoní faria algunes actuacions per recuperar la plataforma.

La idea amb què es treballa és fer-hi una inversió "mínima", i xifrada en uns 150.000 euros, segons ha explicat al Circ el regidor de Territori, Josep Maria Milà. S'hi restablirà el ferm actual i se n'instal·larà un més còmode per a caminar i també s'arranjaran les pèrgoles que estiguin malmeses, entre d'altres actuacions d'urgència.

Malgrat que existien informes oficials que així ho recomanaven, Milà ha recordat que tirar la plataforma a terra "no tenia cap sentit. Ens ho hem mirat bé i és fals que l'estructura fos inestable". La idea és que les millores a la plataforma estiguin enllestides i es pugui reobrir al públic quan la passarel·la de l'Autoritat Portuària entre Balcó i Miracle també estigui acabada, a finals de l'any que ve, segons les darreres previsions.

Un restaurant a dalt i dues guinguetes permanents a baix

Milà ha explicat al Circ que a la vegada que es restableix la seguretat de l'espai també es treballarà per dotar la zona de serveis. Es buscarà un operador perquè obri un restaurant a dalt de la plataforma i a baix, a tocar de la platja, s'estudiarà concessionar dues guinguetes que puguin obrir tot l'any.

La zona d'aparcaments es mantindrà i també es milloraran els serveis.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar