loader
menu

CIUTAT

TGN reforçarà la neteja per Sant Magí amb 100 punts de recollida selectiva

El Circ Ciutat dimecres, 10 d'agost de 2016

Conscient de les crítiques d'anys anteriors per la brutícia generada durant les festes, l'Ajuntament de Tarragona ha estat previsor i reforçarà el servei pel pròxim Sant Magí, que se celebrarà del 13 al 19 d'agost. La ciutat comptarà enguany amb un nou servei de recollida selectiva en els principals punts de la festa.

Foto: Mauri

Amb l’objectiu de facilitar la neteja i el reciclatge s’instal·laran 100 nous contenidors de les 5 fraccions de selectiva (rebuig, paper, cartró, envasos i orgànica) als Jardins del Camp de Mart, plaça de la Font, plaça de Dames i Vells, plaça del Rei, plaça Sedassos, Passeig de les Palmeres, plaça Verdaguer, platja del Miracle i Cos del bou.

Les illes de contenidors seran de mida petita i s’instal·laran els dies que es preveu gran afluència de gent. Cada contenidor anirà amb una bossa del color de la fracció corresponent i es recolliran amb un únic camió diàriament i, un cop a la deixalleria, es distribuiran a la planta de la fracció corresponent.

La consellera de Neteja Pública, Ivana Martínez, ha explicat que, “en col·laboració amb la conselleria de Festes, s’han fixat les zones on es realitzen activitats com els vermuts, l’street food o el MagicPicaTapa i d’altres que són multitudinaris com la Sindriada i la revetlla de la Plaça de la Font que és quan es generen gran quantitat de residus”.

I ha afegit: “Aquest any hem apostat per reforçar amb més contenidors i que siguin de reciclatge i així aconseguir unes festes més sostenibles, però per això faig una crida a fer-ne un bon ús. La recollida selectiva ja és un hàbit instal·lat al nostre dia a dia, portem-lo també a la festa”. La consellera de Festes, Begoña Floria ha destacat que l’objectiu compartit per Festes i Neteja Pública és que “l’impacte dels grans esdeveniments sigui el mínim possible”.

El reforç amb aquestes illes de contenidors, se suma al dispositiu de neteja habitual per Sant Magí que, a més del servei normal diari, cada dia de les festes, des de la 22h fins les 5 de la matinada, compta amb un dispositiu format per 11 operaris amb vehicles escombradora, regadora, etc.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar